babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Της άρεσε περισσότερο ο Ινδός βαρκάρης...
Αυτό ακριβώς εννοούσα και εγώ...Δεν λέω ότι θα το σκέφτεται όλη μέρα αλλά σίγουρα σε ένα ταξίδι, γιορτές κλπ σου περνά πιο εύκολα απο το μυαλό ότι κάτι τέτοιο θα γίνει ακόμα και αν δεν γίνει...Συνήθως όλη προτιμούν κάποια ξεχωριστή φάση .Οπότε εαν γίνει στο ταξίδι αλλά στο άσχετο θα είναι πιο ωραία!και ο σχεδισμός ήταν να γίνει στο ταξίδι αλλά αυθόρμητα του ήρθε και μια μέρα πρίν. Μην σου πω ότι ήταν και γιορτές.
.
Έχω παει σε αυτό το μπαρ-κλαμπ (καλοκαιρι βέβαια) και γίνεται πανικός από τον πολύ κόσμο ! Δε νομίζω ότι ενδείκνυται γι την περισταση! Έχει δυνατη μουσική που σκεπάζει την φωνή ,δεν θα μπορεί να αρθρώσει λέξη.Θα έχεις μπερδευτεί με τόσες πολλές και καλές απόψεις. Κάνε αυτό που είναι πιο κοντά σε εσένα και σου ταιριάζει περισσότερο. Όμως να ξέρεις όπου και να κάνεις στην κοπέλα σου πρόταση σε αυτήν την υπέροχη πόλη δεν υπάρχει περίπτωση να μην την θυμάται σε όλη της την ζωή...
Σου προτείνω ένα υπέροχο μαγαζί εαν θέλετε μετά.. να πάτε να διασκεδάσετε ή να γευματίσετε:
230 Fifth Photo Gallery | 230-Fifth.com
Απλά τέλειο! Ρίξε μια ματιά
Σου έυχομαι ό,τι κι αν αποφασίσεις να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!!!
Απλα το αρνητικο ειναι οτι δεν θα ειναι απολυτα οι δυο τους αλλα βαζουν και εναν τριτο στο παιχνιδι.... Οποτε ευχεσαι να μπει στο νοημα αμεσως.... Αν και οι κινεζοι (θυμαμαι ηταν αρκετοι - εμας μας εκανε κατι σαν σταλονε και παμελα αντερσον - σε 5 λεπτα δεν μπορουσε να μας κανει και πιστο αντιγραφο) μπρος στο να βγαλουν χρημα ειναι ικανοι να κανουν τα παντα!!! Δεν ειναι βεβαια ρομαντικο αλλα ειναι πιο αστεια προταση! Εξαρταται απο το χαρακτηρα του καθε ζευγαριου!Αυτο εμενα μου αρεσει!!
+1!!!
Σου μενει μετα και το σκιτσο..και θυμασαι κ την 'αποφραδα" μερα-σκηνη
Οχι σοβαρα ...ωραιο!
Έχω παει σε αυτό το μπαρ-κλαμπ (καλοκαιρι βέβαια) και γίνεται πανικός από τον πολύ κόσμο ! Δε νομίζω ότι ενδείκνυται γι την περισταση! Έχει δυνατη μουσική που σκεπάζει την φωνή ,δεν θα μπορεί να αρθρώσει λέξη.
Είναι και βερυ τουριστικ!
Εντάξει πήγαινε να δεις ,έτσι για την εμπειρία. Πιες ένα ποτό και φυγεΓι' αυτό το πρότεινα να πάνε μετά την πρόταση για χορό έστω, δεν αξίζει δηλ.?
Όταν πήγα Ν.Υ. δεν το ήξερα και την επόμενη φορά έλεγα να παω. Δεν ειναι πολύ καλό λες?
χαχχαχαχαχ!καλα τριπακια εγραψες!!Αν πει το ναι εχει καλως... αν πει "δωσε μου χρονο να το σκεφτω..." και τετοιες μαλακιες, της λες: " Ελα ρε μωρο, δωσε μια απαντηση γιατι βιαζονται κι αλλα πραγματα να μπουν μεσα σου..." και κλεινεις το ματι.
χαλια η συγκεκριμενη τουρτα για τα γουστα βεβαια!
και αν αυτη διαλαξει κατι που δεν σηκωνει του αμοιρου η τσεπη τι γινεται?Για το δαχτυλιδι εχω εντελως διαφορετικη γνωμη.... Θα ελεγα να το διαλεξει εκεινη, γιατι ειναι κατι που θα το εχει μια ζωη και μπορει να το εχει φανταστει καπως:
μπορει να της αρεσει κατι τετοιο π.χ. σχετο οπως Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης
ή μπορει να το θελει υπερπαραγωγη οπως Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης ή Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης
Εμενα ας πουμε το δευτεροκαι το τριτο δεν μου αρεσει καθολου! Οτι κοτρονα και να εχει. Για να θυμισω και σκηνη απο το sex and the city που παλι δεν αρεσε το δαχτυλιδι (και ας το ειχε διαλεξει φιλη της). Επειδη ειναι πολλα τα λεφτα για να μην ειναι ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ!!! Μπορεις ομως να παρεις ενα απλο με 30 - 40 ευρω και να κανεις την προταση(μη την κανεις και με αδεια χερια) και να της πεις οτι το κανονικο θα το διαλεξετε μαζι απο τη ΝΥ ή οπου αλλου θελει!!! Να μην πιεστειτε να αγορασετε ντε και καλα στα γρηγορα κατι ...
Αυτα απο εμενα!!!
Με το καλο!!!! Θα ειναι τελεια η εκπληξη οπως και να την κανεις!
Γιατι εμενα τωρα μου φαινεται οτι μετα την προταση ..δε θα εχουν κ πολυ ορεξη για χορο ..αλλα για αλλα πραγματα?