Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Μα προφανώς και δεν είναι ο στόχος αυτός. Αυτή η εικόνα που μου δείχνεις δεν την έχω ξαναδεί και δε ξέρω από πού προκύπτει κιόλας διότι δεν θάπρεπε να υπάρχει κάτι εκεί πάνω. Να ξεκαθαρίσω ότι αυτό το κουμπί με το γερμανικό κείμενο δεν είναι διαφήμιση όπως ανέφερες στο προηγούμενο μήνυμά σου, αλλά μια ειδοποίηση για cookies απ'ότι μπορώ να καταλάβω τουλάχιστον (?)
Εμείς έχουμε μια παρόμοια ειδοποίηση στο φόρουμ εδώ και χρόνια, όμως:
- Η ειδοποίηση που έχουμε εμείς είναι σε άσπρο πλαίσιο και στα ελληνικά, όχι σε μαύρι πλαίσιο και σίγουρα όχι στα γερμανικά όπως αυτή που μου δείχνεις
- Η ειδοποίηση που έχουμε εμείς εμφανίζεται στο κάτω κάτω μέρος της σελίδας, και τέλος
- Εμφανίζεται μόνο σε μη μέλη, δηλαδή μόνο σε όσους δεν έχουν κάνει login
Οπότε αυτό που μου δείχνεις κάτι άλλο συμβαίνει, και δε ξέρω μήπως είναι πολύ συγκεκριμένο στη δική σου περίπτωση. Για να μπορέσω να το ψάξω μπορείς να μου πεις αν αυτό σου εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες, αν εμφανίζεται τακτικά (ή σε κάθε σελίδα), και τι ακριβώς κάνει αν πατήσεις είτε το κίτρινο κουμπί είτε το μπλε λινκ μέσα στο κείμενο;
Εμείς έχουμε μια παρόμοια ειδοποίηση στο φόρουμ εδώ και χρόνια, όμως:
- Η ειδοποίηση που έχουμε εμείς είναι σε άσπρο πλαίσιο και στα ελληνικά, όχι σε μαύρι πλαίσιο και σίγουρα όχι στα γερμανικά όπως αυτή που μου δείχνεις
- Η ειδοποίηση που έχουμε εμείς εμφανίζεται στο κάτω κάτω μέρος της σελίδας, και τέλος
- Εμφανίζεται μόνο σε μη μέλη, δηλαδή μόνο σε όσους δεν έχουν κάνει login
Οπότε αυτό που μου δείχνεις κάτι άλλο συμβαίνει, και δε ξέρω μήπως είναι πολύ συγκεκριμένο στη δική σου περίπτωση. Για να μπορέσω να το ψάξω μπορείς να μου πεις αν αυτό σου εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες, αν εμφανίζεται τακτικά (ή σε κάθε σελίδα), και τι ακριβώς κάνει αν πατήσεις είτε το κίτρινο κουμπί είτε το μπλε λινκ μέσα στο κείμενο;