LOULOUTGAL
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- -----
Επειδή θα φτασω αργα το βραδυ με μωρο,με καρτα της Εθνικης mastercard πληρωνω κανονικα μεσα στο λεωφορειο και παω Σουλταναχμετ από το αεροδρομιο.Σωστα?
ΣωσταΕπειδή θα φτασω αργα το βραδυ με μωρο,με καρτα της Εθνικης mastercard πληρωνω κανονικα μεσα στο λεωφορειο και παω Σουλταναχμετ από το αεροδρομιο.Σωστα?
Δεν έχω περάσει από το νέο αεροδρόμιο, αλλά πιστεύω ότι θα υπάρχει οπωσδήποτε.Προσπαθω να το βρω με την αναζητηση γιατι νομιζω το ειχε παρει το ματι μου εδω αλλα μηπως μπορει να μου επιβεβαιώσει καποιος αν στο αεροδρομιο υπαρχει μηχανημα για την καρτα των συγκοινωνιών στα οποια μπορεις να χρησιμοποιήσεις και καρτα για την αποκτηση της και για το γεμισμα της?
Ευχαριστώ.
Μακάρι να δέχεται και καρτα , ετσι ωστε να τη βγαλω και να ξεμπερδεψω με αυτο.Δεν έχω περάσει από το νέο αεροδρόμιο, αλλά πιστεύω ότι θα υπάρχει οπωσδήποτε.
Όπως σου είπα και στο tripadvisor τα biletmatik παίρνουν μόνο μετρητά και υπάρχουν φυσικά τέτοια μηχανήματα και στο αεροδρόμιο όπως και σε πάρα πολλά άλλα μέρη. Υπήρξαν κάποιες σκέψεις για πιλοτική λειτουργία κάποιων που να δέχονται κάρτα που θα έμπαιναν μόνο στο αεροδρόμιο, δεν ξέρω όμως αν προχώρησε το έργο.. Προς το παρόν με κάρτα μπορείς να φορτίσεις την istanbulkart μόνο μέσα από την σχετική εφαρμογή για κινητό, πρέπει όμως να έχεις εκδώσει ήδη istanbulkart και να είσαι κάτοικος ή να έχεις άδεια παραμονής στη χώρα..Μακάρι να δέχεται και καρτα , ετσι ωστε να τη βγαλω και να ξεμπερδεψω με αυτο.