Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Παω να κανω αλλαγη πτησης απο τη διαχειριση για να παρω πισω μιλια και δεν μου δινει επιστροφη.
Επισης ποτε δεν υπηρξε εκπτωση σε μιλια πιο πολυ απο 30%. Κατι δεν κολλαει στα νουμερα σου.
Μόνο σε αυτή τη διαδρομή έχει τόση διαφορά και το είδα στην τύχη γιατί ήθελα να δω το συγκεκριμένο δρομολόγιο, δεν ξέρω γιατί, Στις άλλες που είδα αντιστοιχεί σε εκπτωση 30% περίπου. Πχ για Αμπου Ντάμπι το έχει από 22000 αν θυμάμαι καλά (μονή διαδρομή) περίπου 16000.

tatooine

Member
Έκπτωση στις πτήσεις με μιλιά. Δεν έχουν βγάλει ακόμη ανακοίνωση. Αυτό το δρομολόγιο είχε 15000 μίλια κανονικά.

View attachment 486682
Μπερδεύτηκες.
Αυτά είναι τα μίλια από Θεσσαλονίκη για Βαρκελώνη όταν πετάς με αιγαίου απευθείας. Είναι πάντα μειωμένα.
Δεν έχει προμο.

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Μπερδεύτηκες.
Αυτά είναι τα μίλια από Θεσσαλονίκη για Βαρκελώνη όταν πετάς με αιγαίου απευθείας. Είναι πάντα μειωμένα.
Δεν έχει προμο.
Είναι μειωμένα, 10 λεπτά πριν το screenshot ήταν 15000 μιλια όταν πήγα να κλείσω.
Επίσης, έχει σε όλες τις απευθείας πτήσεις μειωμένα μίλια. Δηλαδή ηπτήση για Άμστερνταμ είχε πάντα 9464 μίλια; ή το Αθήνα Άμπου Ντάμπι είχε πάντα 16200 μίλια; Εγώ θυμάμαι 20000+.
Τώρα αν τα έχει μειώσει γενικά ή όχι δεν το ξέρω. Έχω καιρό να κλείσω με aegean.

Last edited:

tatooine

Member
Είναι μειωμένα, 10 λεπτά πριν το screenshot ήταν 15000 μιλια όταν πήγα να κλείσω.
Επίσης, έχει σε όλες τις απευθείας πτήσεις μειωμένα μίλια. Δηλαδή ηπτήση για Άμστερνταμ είχε πάντα 9464 μίλια; ή το Αθήνα Άμπου Ντάμπι είχε πάντα 16200 μίλια; Εγώ θυμάμαι 20000+.
Τώρα αν τα έχει μειώσει γενικά ή όχι δεν το ξέρω. Έχω καιρό να κλείσω με aegean.
15Κ είναι στάνταρ για πτήσεις με τη συμμαχία . (20Κ είναι για μέση ανατολή)
Η αιγαίου έχει πάντα λιγότερα μίλια στις αποκλειστικά δικές της πτήσεις.. Όχι πάντα.
Αν πας από Θεσσαλονίκη για Βαρκελώνη με την Τούρκισ για παράδειγμα θα χρειαστείς 15Κ μίλια.
Αν όμως πετάει και η αιγαίου και η πτήση είναι απείθειας τα μίλια είναι λιγότερα.
Κάθε σκέλος με την αιγαίου απαιτεί ξεχωριστά μίλια άσχετα αν είναι μια κράτηση.
Για παράδειγμα αν πας Βαρκελώνη μέσω Αθηνών θα χρειαστούν μίλια και για Θεσσαλονίκη Αθηνά και για Αθηνά Βαρκελώνη.
Με τη συμμαχία μέχρι δυο πτήσεις είναι στάνταρ 15Κ στην οικονομική 25Κ στη διακεκριμένη για όλη την Ευρώπη.
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.816
Μέλη
39.552
Νεότερο μέλος
el.pa95

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα