Όχι. Η πιστωτική (η έκδοση της) της aegean δίνει αναβάθμισης μόνο εκτός των πτησεωνΕπειδή ψάχνω κάπου 2000 μίλια αναβάθμισης για να γίνω gold... μήπως αυτά που δίνει η ΔΕΗ τυχαίνει να είναι κ αναβάθμισης;;;
Μπορεί να βγάλει δύο διαφορετικές κάρτες Aegean και να πιστωθούν κατ' αντιστοιχία τα μίλια.Ένας φίλος μου χρειάζεται γύρω στα 4.000 μίλια αναβάθμισης. Έχει ήδη την Premium της Aegean. Μπορεί να εγκριθεί αίτησή του και για την απλή πιστωτική της Aegean και να κερδίζει τα 5000 μίλια;
Εγώ όταν είχα πρωτοβγάλει, είχα πάρει μία χρεωστική και μία πιστωτική, σύνολο 11.000 μίλια. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί κάποιος να έχει 2 πιστωτικές και να του πιστωθούν τα μίλια...Αν γνωρίζει κανείς ας ενημερώσει παρακαλώ.
Ας ακυρωσει κ να ξαναβγαλει την χρεωστικηΜπορεί να βγάλει δύο διαφορετικές κάρτες Aegean και να πιστωθούν κατ' αντιστοιχία τα μίλια.
Ρε παιδιά που είναι ο διαγωνισμός;; Δεν βλέπω κάτι στο λογαριασμό μουΚαλησπέρα η σωστή απάντηση στην 1η ερώτηση του διαγωνισμού είναι η Ολλανδία?
2 θέσεις με μίλια μπορείς να κλείσεις για όποια πτήση θέλεις στο δίκτυο της StarAlliance μέσα από το App της Aegean και την εξαργύρωση μιλίων, δεν χρειάζεται να είναι πτήση της Aegean.Ρε παιδιά που είναι ο διαγωνισμός;; Δεν βλέπω κάτι στο λογαριασμό μου
Επίσης μια ερώτηση. Για ΗΠΑ από το σάιτ της Aegean έχει επιλογή μόνο νέα Υόρκη αν βλέπω καλά. Παρόλα αυτά με μίλια έχει κ για άλλες πόλεις πχ Ντένβερ που με ενδιαφέρει.
Αν θέλω πχ για Ντένβερ να κλείσω 2 θέσεις με μίλια κ 2 πληρωμένες κανονικά, πρακτικα δεν μπορώ; Εκτός αν υπάρχει κάποιο κόλπο
Μπα, αυτά τα έχω προυπολογισει ηδη...χαχαχ. Εκτός αν αντί για χρεωστική πάρω και την δεύτερη πιστωτική που νομίζω ότι δε μπορώ να πάρω πόντους από δεύτερη πιστωτική...Βλαγε την χρεωστικη aegean ! Me 20 ευρω θα παρεις 2000 μιλια
Αν γίνεις γκολντ με Σπρώξιμο και δεν πετάς συχνά τζαμπα ο κόπος.Μπα, αυτά τα έχω προυπολογισει ηδη...χαχαχ. Εκτός αν αντί για χρεωστική πάρω και την δεύτερη πιστωτική που νομίζω ότι δε μπορώ να πάρω πόντους από δεύτερη πιστωτική...