• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

bravehard

Member
Επειδή ψάχνω κάπου 2000 μίλια αναβάθμισης για να γίνω gold... μήπως αυτά που δίνει η ΔΕΗ τυχαίνει να είναι κ αναβάθμισης;;;

JohnyE

Member
Επειδή ψάχνω κάπου 2000 μίλια αναβάθμισης για να γίνω gold... μήπως αυτά που δίνει η ΔΕΗ τυχαίνει να είναι κ αναβάθμισης;;;
Όχι. Η πιστωτική (η έκδοση της) της aegean δίνει αναβάθμισης μόνο εκτός των πτησεων

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Ένας φίλος μου χρειάζεται γύρω στα 4.000 μίλια αναβάθμισης. Έχει ήδη την Premium της Aegean. Μπορεί να εγκριθεί αίτησή του και για την απλή πιστωτική της Aegean και να κερδίζει τα 5000 μίλια;
Εγώ όταν είχα πρωτοβγάλει, είχα πάρει μία χρεωστική και μία πιστωτική, σύνολο 11.000 μίλια. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί κάποιος να έχει 2 πιστωτικές και να του πιστωθούν τα μίλια...Αν γνωρίζει κανείς ας ενημερώσει παρακαλώ.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
... και κάπως έτσι ξεκίνησε το σκύλεμα ενός ακόμη νήματος. 👎

cool_alex

Member
Ένας φίλος μου χρειάζεται γύρω στα 4.000 μίλια αναβάθμισης. Έχει ήδη την Premium της Aegean. Μπορεί να εγκριθεί αίτησή του και για την απλή πιστωτική της Aegean και να κερδίζει τα 5000 μίλια;
Εγώ όταν είχα πρωτοβγάλει, είχα πάρει μία χρεωστική και μία πιστωτική, σύνολο 11.000 μίλια. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί κάποιος να έχει 2 πιστωτικές και να του πιστωθούν τα μίλια...Αν γνωρίζει κανείς ας ενημερώσει παρακαλώ.
Μπορεί να βγάλει δύο διαφορετικές κάρτες Aegean και να πιστωθούν κατ' αντιστοιχία τα μίλια.

gt13

Member
Καλησπέρα η σωστή απάντηση στην 1η ερώτηση του διαγωνισμού είναι η Ολλανδία?
Ρε παιδιά που είναι ο διαγωνισμός;; Δεν βλέπω κάτι στο λογαριασμό μου

Επίσης μια ερώτηση. Για ΗΠΑ από το σάιτ της Aegean έχει επιλογή μόνο νέα Υόρκη αν βλέπω καλά. Παρόλα αυτά με μίλια έχει κ για άλλες πόλεις πχ Ντένβερ που με ενδιαφέρει.
Αν θέλω πχ για Ντένβερ να κλείσω 2 θέσεις με μίλια κ 2 πληρωμένες κανονικά, πρακτικα δεν μπορώ; Εκτός αν υπάρχει κάποιο κόλπο

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
γιατί το σαιτ της united δεν δινει τις πτήσεις? εκτος αν εννοειται 1+1 εισητηρια

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ρε παιδιά που είναι ο διαγωνισμός;; Δεν βλέπω κάτι στο λογαριασμό μου

Επίσης μια ερώτηση. Για ΗΠΑ από το σάιτ της Aegean έχει επιλογή μόνο νέα Υόρκη αν βλέπω καλά. Παρόλα αυτά με μίλια έχει κ για άλλες πόλεις πχ Ντένβερ που με ενδιαφέρει.
Αν θέλω πχ για Ντένβερ να κλείσω 2 θέσεις με μίλια κ 2 πληρωμένες κανονικά, πρακτικα δεν μπορώ; Εκτός αν υπάρχει κάποιο κόλπο
2 θέσεις με μίλια μπορείς να κλείσεις για όποια πτήση θέλεις στο δίκτυο της StarAlliance μέσα από το App της Aegean και την εξαργύρωση μιλίων, δεν χρειάζεται να είναι πτήση της Aegean.

2 πληρωμένα κανονικά χωρίς εξαργύρωση μιλίων τότε μπορείς μόνο για όσα αεροδρόμια φαίνονται στο Low Fare Calendar.

Για παράδειγμα, το Βανκούβερ που εμφανίζει στο ημερολόγιο, που είναι συνδυασμός πτήσεων της Aegean και της Air Canada, αλλά από την στιγμή που στο δείχνει στο ημερολόγιο μπορείς να το κλείσεις από εκεί. Άσχετα ότι δε συμφέρει σε καμία περίπτωση γιατί η Aegean τις υπερχρεώνει τις πτήσεις άλλων εταιρείων.

bravehard

Member
Βλαγε την χρεωστικη aegean ! Me 20 ευρω θα παρεις 2000 μιλια
Μπα, αυτά τα έχω προυπολογισει ηδη...χαχαχ. Εκτός αν αντί για χρεωστική πάρω και την δεύτερη πιστωτική που νομίζω ότι δε μπορώ να πάρω πόντους από δεύτερη πιστωτική...

Last edited:

tatooine

Member
Μπα, αυτά τα έχω προυπολογισει ηδη...χαχαχ. Εκτός αν αντί για χρεωστική πάρω και την δεύτερη πιστωτική που νομίζω ότι δε μπορώ να πάρω πόντους από δεύτερη πιστωτική...
Αν γίνεις γκολντ με Σπρώξιμο και δεν πετάς συχνά τζαμπα ο κόπος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.481
Νεότερο μέλος
giota69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom