Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
μπορει με 200ευρώ να αγορασει 2000 μιλια αναβαθμισης, τόσα παίρνεις κι αμα πεταξεις... πρέπει να ξοδεψει περιπου400ευρω σε εισητηριο για 4000μίλια
Ίσως μία νέα κάρτα χρεωστική? αν έχεις ακυρωσε την παλιά και βγάλε μία καινούριαΔεν ξέρω αν ως silver δικαιούσαι να αγοράσεις κάποια.
Award εισιτήρια με εταιρείες της συμμαχίας δεν έχουν δυνατότητα αλλαγής on line. Τουλάχιστον σε εισιτήριο που έχω τώρα δεν μπορώ να κάνω καμία αλλαγή. Όλα πρέπει να γίνουν από το τηλεφωνικό κέντρο της Aegean.Και εγώ δυσκολεύομαι σε αυτό, αλλά στα award εισιτήρια με μίλια μπορείς να κάνεις αλλαγές on line (πάλι έγκαιρα για να βρεις αυτο που θέλεις) χωρίς χρέωση. Παίρνω το ρίσκο ώστε και να μην πάω τελικά, θα τα ακυρώσω με 23€ ανα εισιτήριο (άσχετα πόσα σκέλη είναι το καθένα) και επιστρέφονται τα μίλια, δεν τα χάνεις. Θα μάθεις με το καιρό να το χειρίζεσαι
Πρεπει να περιμενει 6 μηνες για να παρει τα μιλια. Δεν δινουν τα προνομια των μιλιων για ακυρωση παρα μονο αν γινει νεα αιτηση 6 μηνες μετα την ακυρωση.Ίσως μία νέα κάρτα χρεωστική? αν έχεις ακυρωσε την παλιά και βγάλε μία καινούρια
ίσως αυτό να έκανα εγώ για 3000 και θα αγόραζα αλλά 1000
Στο award που έχω κλείσει τώρα μου δίνει δυνατότητα αλλαγής on line. Όλα τα σκέλη είναι με Turkish.Award εισιτήρια με εταιρείες της συμμαχίας δεν έχουν δυνατότητα αλλαγής on line. Τουλάχιστον σε εισιτήριο που έχω τώρα δεν μπορώ να κάνω καμία αλλαγή. Όλα πρέπει να γίνουν από το τηλεφωνικό κέντρο της Aegean.
Ίσως επειδή είναι μόνο μια εταιρεία; Σε μένα συνδυασμός Turkish και Singapore, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ μόνη μου.Στο award που έχω κλείσει τώρα μου δίνει δυνατότητα αλλαγής on line. Όλα τα σκέλη είναι με Turkish.
Δεν το γνωρίζω, αλλά πιθανόν να είναι αυτό. Γι αυτό το διευκρίνησα, το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ.Ίσως επειδή είναι μόνο μια εταιρεία; Σε μένα συνδυασμός Turkish και Singapore, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ μόνη μου.
Ενα comfort flex πηγαινε ελα σε κοντινο ευρωπαικο προορισμο μεσω αθηνας πρεπει να δινει πανω απο 4,000 μιλια αλλα θα κοστισει 250-300 ευρω φανταζομαι. Οποτε αν δεν χρειαζεσαι να κανεις τετοιο ταξιδι και αν δεν κανεις πανω απο τουλαχιστον 5-6 ταξιδια το χρονο με Aegean/ Star Aliance ισως και να μην αξιζει να δαπανησεις αυτο το ποσο για να διατηρησεις τη βαθμιδα. Φυσικα εσυ ξερεις καλυτερα.Καλησπέρα σε όλους,
Μου λείπουν 4000 μίλια για αναβάθμιση σε gold στις επόμενες 15 μέρες. Μπορείτε να προτείνετε έναν τρόπο να τα μαζέψω σχετικά σύντομα; Ποια γραμμή θα βόλευε για το καλύτερο ratio μιλίων κόστους (πετάω από Θεσσαλονίκη).
Θεσσαλονίκη - Αθήνα - XXXX εντός Ελλάδας με επιστροφή σε Comfortflex δίνει 3200 μίλια. Αγοράζεις και τα υπόλοιπα. Για Κέρκυρα που κοίταξα είδα μια προσφορά, ίσως έχει και γι αλλού.Καλησπέρα σε όλους,
Μου λείπουν 4000 μίλια για αναβάθμιση σε gold στις επόμενες 15 μέρες. Μπορείτε να προτείνετε έναν τρόπο να τα μαζέψω σχετικά σύντομα; Ποια γραμμή θα βόλευε για το καλύτερο ratio μιλίων κόστους (πετάω από Θεσσαλονίκη).