domino
Member
κανε επικαιροποιηση στοιχειωνΔεν ξερω, νομιζα οτι απο το Taxis θα θεωρηθω αυτοματα ΕΤΑΙΡΑ, αλλα τελικα προλαβε και ανοιξε MYDEI o κανονικος ΕΤΑΙΡΟΣ με τ' ονομα του.
κανε επικαιροποιηση στοιχειωνΔεν ξερω, νομιζα οτι απο το Taxis θα θεωρηθω αυτοματα ΕΤΑΙΡΑ, αλλα τελικα προλαβε και ανοιξε MYDEI o κανονικος ΕΤΑΙΡΟΣ με τ' ονομα του.
Λες ε? Ας δοκιμασω κι αυτο. Εχει προθεσμια ολο αυτο με τα μιλια?κανε επικαιροποιηση στοιχειων
Μήπως είχες ήδη λογαριασμο στο mydei οταν βγήκε η υπηρεσία ;Εγώ σύνδεσα το myDEI (δεν είναι στο όνομα μου) με τον miles & bonus και δεν μου αποδοθηκε τίποτα. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση, λέει πρώτη φορά δέχονται κλήση για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Κανονικά τι θα έπρεπε να πάρω?
είχα δυστυχώς......Μήπως είχες ήδη λογαριασμο στο mydei οταν βγήκε η υπηρεσία ;
Στα ίδια και έγω. Οτι πήρα απο energycoach και πάγια.είχα δυστυχώς......
....ναι ! ότι και εγώ στην elpedison ~~~~~~ 3 @@Εγώ που έχω zenith, παίρνω τίποτα ;
Συγκριτικα σημερινα. Φαινεται ακριβη.Γυρίστε όλοι ΔΕΗ...και φθηνό και καλό!
Από τον Miles+Bonus λογαριασμό σου, Award ticket, βάζεις αφετηρία, προορισμό και ημερομηνία που σε ενδιαφέρει και ψάχνεις. Υπόψιν, η διαθεσιμοτητα αυτή την περίοδο είναι σχετικά περιορισμένη οπότε είναι καλό να έχεις ευελιξία στις ημερομηνίες που θα ψάξεις. Κάποιες αεροπορικές χρεώνουν και επίναυλο καυσίμων πχ. Lufthansa κλπ οπότε η εξαργύρωση μιλίων σε αυτές αξίζει "λιγότερο".Καλημέρα ομάδα, εχω διαβάσει σε διάφορες ταξιδιωτικές ιστορίες για υπερατλαντικά ταξίδια με united,turkish και άλλες εταιρίες της star Alliance με εξαργύρωση μιλίων και πληρωμή μόνο φόρων. Πως κλείνονται αυτα τα εισητηρια?