• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

nick07

Member
Θα πουλησει πιο πολλα κινητα δινοντας μιλια.
Ας ετοιμαζομαστε για τη νεα εποχη.
Να ηταν 100,000 μιλια, να το σκεφτομασταν να πεταξουμε 1000 plus ευρω χαριν του μαρκετινγκ για τις σαβουρες (γνωμη μου) της σαμι. Τα 10 χιλιαδες μιλια ειναι λιγοτερα και απο μιλια που μοιραζονται σε τυχαιους διαγωνισμους. Βεβαια για οποιον θα αγοραζε ετσι κι αλλιως S23 ειναι ενα επιπλεον δωρακι.

paefstra

Member
Να ηταν 100,000 μιλια, να το σκεφτομασταν να πεταξουμε 1000 plus ευρω χαριν του μαρκετινγκ για τις σαβουρες (γνωμη μου) της σαμι. Τα 10 χιλιαδες μιλια ειναι λιγοτερα και απο μιλια που μοιραζονται σε τυχαιους διαγωνισμους. Βεβαια για οποιον θα αγοραζε ετσι κι αλλιως S23 ειναι ενα επιπλεον δωρακι.
Χολιαδες ανθρωποι δεν εχουν λογαριασμο στην Alpha ουτε καρτες ουτε ψωνιζουν απο τον Κωτσο. Ε, γι αυτους ειναι πιο ελκυστικα τα μιλια παρα οι διαδικασιες που κανουμε στη γυαλα του φορουμ.

pan82

Member
Κ αν ο λογαριασμός δεν είναι στ όνομά σου κ δε συμπίπτει με του προγράμματος bonus τη πάτησες...
Ξέρεις κάτι επ αυτού; Εγώ πάντως μπήκα κανονικά στο Myδεη και συνέδεσα το λογαριασμό μου παρόλο που ο λογαριασμός δεν είναι στο δικό μου όνομα. Δεν έβγαλε κάποιο μήνυμα και απο τη στιγμή που δείχνει συνδεδεμένος υπάρχει περίπτωση να μη μου πιστωθούν τα μίλια; Μελετησα τους όρους δεν ανφέρει πουθενά κάτι σχετικό πάντως

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Ξέρεις κάτι επ αυτού; Εγώ πάντως μπήκα κανονικά στο Myδεη και συνέδεσα το λογαριασμό μου παρόλο που ο λογαριασμός δεν είναι στο δικό μου όνομα. Δεν έβγαλε κάποιο μήνυμα και απο τη στιγμή που δείχνει συνδεδεμένος υπάρχει περίπτωση να μη μου πιστωθούν τα μίλια; Μελετησα τους όρους δεν ανφέρει πουθενά κάτι σχετικό πάντως
Ακριβώς ίδια περίπτωση και η δικιά μου.
Τα μίλια μπήκαν κανονικά στο λογαριασμό μου.

pan82

Member
Ακριβώς ίδια περίπτωση και η δικιά μου.
Τα μίλια μπήκαν κανονικά στο λογαριασμό μου.
Τέλεια!!! Και η απορία του μιλιοφαταουλα είναι αν πρόσθεσω το λογαριασμό μου και στη μάνα μου θα μπορώ να πάρω παράλληλα και από κει τα μιλια;

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Τέλεια!!! Και η απορία του μιλιοφαταουλα είναι αν πρόσθεσω το λογαριασμό μου και στη μάνα μου θα μπορώ να πάρω παράλληλα και από κει τα μιλια;
Αυτό δεν το γνωρίζω.
Δοκίμασέ το. :):)

paefstra

Member
Στη δικη μου περιπτωση γραφει

Η εγγραφή δεν είναι εφικτή.

Τα στοιχεία σας (ΑΦΜ και ΑΔΤ/Διαβατήριο) δεν ταυτοποιήθηκαν με αυτά που είναι καταχωρημένα στο μηχανογραφικό μας σύστημα για τον Κωδικό Εταίρου που έχετε συμπληρώσει.
Προφανως προλαβε ο Εταιρος και γραφτηκε πιο πριν.

pan82

Member
Στη δικη μου περιπτωση γραφει

Η εγγραφή δεν είναι εφικτή.

Τα στοιχεία σας (ΑΦΜ και ΑΔΤ/Διαβατήριο) δεν ταυτοποιήθηκαν με αυτά που είναι καταχωρημένα στο μηχανογραφικό μας σύστημα για τον Κωδικό Εταίρου που έχετε συμπληρώσει.
Προφανως προλαβε ο Εταιρος και γραφτηκε πιο πριν.
Τι να εννοεί ο ποιητής αραγε;;;

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
6.000 Μίλια (από 2.000 ανά λογαριασμό) με την 1η σύνδεση στο ΔΕΗ App από 3 λογαριασμούς. Σούπερ.

Τα μίλια μπήκαν κατευθείαν στον λογαριασμό.

Φυσικά, πάω να ολοκληρώσω και τα υπόλοιπα.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα