όχι, σε καμιά περίπτωση.Αξίζει λέτε να μεταφέρω 3000 μίλια με 15ευρώ?
όχι, σε καμιά περίπτωση.Αξίζει λέτε να μεταφέρω 3000 μίλια με 15ευρώ?
όχι να μεταφέρω μίλια εξαργύρωσης απο το λογαριασμό της μάνας μου στον δικό μου. έχει κόστος 15ευρώΟ φιλος προφανως εννοει να αγορασει 3.000 μιλια που του λειπουν για να ανεβει βαθμιδα.
@anestispro αυτα που λες να αγορασεις ειναι μιλια εξαργυρωσης. Εσυ για να ανεβεις βαθμιδα, θες μιλια αναβαθμισης. Ειναι διαφορετικο πραγμα. Ακομα κ να τα αγορασεις λοιπον δεν θα ανεβεις βαθμιδα.
Τι να σου πω. Αν θες να αγορασεις καποιο συγκεκριμενο εισιτηριο κ σου λειπουν 3.000, αν σε συμφερει καντο.όχι να μεταφέρω μίλια εξαργύρωσης απο το λογαριασμό της μάνας μου στον δικό μου. έχει κόστος 15ευρώ
3.000 μίλια αντιστοιχούν κατά μέσο όρο σε 15€. Αν πληρώσεις 15€ για τη μεταφορά τους, είναι σαν να έχεις μηδενικό κέρδος (εκτός αν πια έχει βρει τόσο συμφέρων ναύλο και σου λείπουν τα μίλια, που δεν το νομίζω). 15€ είναι το κόστος μεταφοράς ανεξάρτητα των μιλίων που μεταφέρονται, συνεπώς καλύτερα να περιμένεις να αυξηθούν τα μίλια από ταξίδια της μητέρας σου ή προωθητικές ενέργειες και αργότερα κάνεις τη μεταφορά.όχι να μεταφέρω μίλια εξαργύρωσης απο το λογαριασμό της μάνας μου στον δικό μου. έχει κόστος 15ευρώ
Κατάλαβα σωστά η όντως δεν μαζεύεις μίλια με πληρωμές λογαριασμου; τι κουφή συνεργασία είναι αυτή; ενώ εξαργύρωση είδα έχει σε λογαριασμούςΞεκίνησε συνεργασία ΔΕΗ με την Aegean
Συγκεντρώστε και εξαργυρώστε μίλια με τη ΔΕΗ
https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/myrewards/myrewards-miles/
Για εμάς που έχουμε ενεργοποιήσει ήδη τις Υπηρεσίες δεν έχει τίποτα;Κατάλαβα σωστά η όντως δεν μαζεύεις μίλια με πληρωμές λογαριασμου; τι κουφή συνεργασία είναι αυτή; ενώ εξαργύρωση είδα έχει σε λογαριασμούς
Τα δίνει η Aegean ως δώρο. Όταν είσαι gold με τους νέους όρους δε μπορείς να έχεις σύνοδο στο Lounge και σε στέλνουν στης Goldair.Καλημέρα!
Intra Schengen Lounge benefit 200 μίλια εξαργύρωσης.
Αυτά μπήκαν στην σύζυγο αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο..