domino
Member
Μιλάς με γρίφους γέροντα (•‿•). Ο σημαντικοτερος ειναι οι value for money αγορες σε καποια προιοντα στο eshop.
Μιλάς με γρίφους γέροντα (•‿•). Ο σημαντικοτερος ειναι οι value for money αγορες σε καποια προιοντα στο eshop.
ΓερόντισσαΜιλάς με γρίφους γέροντα (•‿•)
Μου εδωσε για αγορες καλλυντικων οσα ξοδεψα, αλλα τοσα σε δωρα. Ε ψαξτο λιγο ποιες εταιρειες, ποια πακετα.Μιλάς με γρίφους γέροντα (•‿•)
Αν είναι γέροντας και αγοράζει φανατικά καλλυντικά, ο γρίφος γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρων!Μιλάς με γρίφους γέροντα (•‿•)
Όχι ελεγε 10 εργάσιμες μετα τη ληξη της προσφορας (17/5) και σήμερα είμαστε στην 5η μερα οπότε φαντάζομαι ως τέλη βδομάδας να φανούν το αργότερο την επόμενη Δευτερα.Έχει λάβει κάποιος τους επιπλέον πόντους από την μετατροπή μέσο της εφαρμογής;
Μίλια αναβάθμισης δε μπορείς.Μπορώ να πάρω τα μίλια από το εισιτήριο που έκοψα και πλήρωσα στην μητέρα μου , και που δεν έχει λογαριασμό μπονους; Και πώς το κάνω αν ναι;
Ευχαριστώ!
Υπάρχει και η επιλογή να ταξιδέψεις πάντως και να μαζέψεις τα μίλια που λείπουν. Just Saying...Δεν υπάρχει καμία παράταση βαθμίδας για όσους η λήξη είναι μετά τις 30/6 απ' ό,τι μου είπαν στο τηλέφωνο, τουλάχιστον όχι ακόμη. Άρα μάλλον την πατήσαμε, το χάνουμε το επίπεδο πατριώτη.