galoz
Member
Δυστυχώς δεν ξέρω άμα γίνεται να δει κανείς τους πόντους από κάθε συναλλαγή ξεχωριστά κάπου..κανονικά θα έπρεπε όμως..και εγώ σύνολα βλέπω.
Μάλλον αναφέρεσαι στον λογαριασμό της Aegean όπου μπαίνεις και βλέπεις πότε πιστώθηκαν τα μίλια.Εμείς λέμε για τις συναλλαγές που κάνει κανείς με τις κάρτες alpha bonus όπου κερδίζεις πόντους και στην συνέχεια μεταφέρονται στην Aegean και μετατρέπονται σε μίλια.μπαίνεις στον λογαριασμό σου, πας στις
Οι πληροφορίες του λογαριασμού μου και από κάτω που λέει οι κινήσεις μου και βλέπεις τα μίλια εξαργύρωσης που έχεις και πότε χρεώθηκαν.
Απαντώ στον εαυτό μου(πρωτότυπο....).Απλά για να το δουν και άλλοι που ίσως ενδιαφέρονται.Η Aegean έχει συνεργάτες στην Ελλάδα ορισμένα ξενοδοχεία(πχ Electra) από τα οποία παίρνεις μίλια ανάλογα τον αριθμό των διανυκτερεύσεων(πχ 1000 μίλια για +3 διανυκτερεύσεις).Αρκεί να δείξεις την κάρτα σου στο check-in.
Αν κλείσεις τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία μέσω booking(από το site της Aegean) παίρνεις τα μίλια δύο φορές;Δηλαδή το ποσό της κράτησης χ 2 όπως σε όλες τις κρατήσεις ξενοδοχείων + τα μίλια με βάση τις διανυκτερεύσεις;Η μία φορά(ίσως τα περισσότερα μίλια);Ξέρει κανείς;
Και θα περιμενετε στο διηνεκες αν ηταν ο συνηθης οικονομικος ναυλος που δινει 0 μιλια.εμεις ακομη περιμενουμε να πιστωθουν τα μιλια απο τη εκδρομη στη Μονζαμβικη....με τις Τουρκικες αερογραμμες...
δεν ηταν οικονομικος ναυλος και σε μια συνταξιδιωτισα πιστωθηκε μονο το πηγαινε 2400 μιλια ετσι τςη ειπαν στο τηλ πως τα 2400 αναλογουν στο πηγαινε μονο...τι να πω..Και θα περιμενετε στο διηνεκες αν ηταν ο συνηθης οικονομικος ναυλος που δινει 0 μιλια.
Επιβεβαιωσε πρωτα οτι το booking class του δικου σου εισητηριου δινει μιλια απο το σαιτ τους κ μετα συμπληρωσε την αιτηση ον λαιν. Απαντουν πολυ γρηγορα συνηθως.δεν ηταν οικονομικος ναυλος και σε μια συνταξιδιωτισα πιστωθηκε μονο το πηγαινε 2400 μιλια ετσι τςη ειπαν στο τηλ πως τα 2400 αναλογουν στο πηγαινε μονο...τι να πω..