Α δε βιάζομαι καθόλου χρησιμοποιώ τη platinum πλέον πάλι να μαζεύω διπλούς πόντους, του χρόνου σε καμιά black friday πάλι αν βγάλει κανά Χ100 ίσως μηδενίσω ως τότε βλέπουμε έχει ο θεός...Εσυ αραξε, μη βιαστεις να τους μαζεψεις .
Το έχω πάθει. Αλλά όταν ξαναβρέθηκαν στο λογαριασμο μετατρέψιμα διαθέσιμα, τα έκανε μη μετατρεψιμα.Εκανα κατι ακομη. Ακυρωσα κρατηση ξενοδοχειου που ειχε πληρωθει με την καρτα. Μου επεστρεψαν τα χρηματα. Κατα την αφαιρεση των bonus λογω της επιστροφης και βρισκοντας τον λογαριασμο αδειο απο μετατρεψιμα bonus, μου αφαιρεθηκαν μη μετατρεψιμα.
Χμμμ θα αρχισω να το κανω μπιζνα αυτο. Ετσι μετατρεπεις πλαγιως μη μετατρεψιμα bonus σε μετατρεψιμα .
Μπήκαν μίλια στο λογαριασμό σου;Έτρεχε τετοιος διαγωνισμος? View attachment 454192
Εσύ θέλεις φροντιστήρια και πολύ διάβασμα Αλλά αξίζει το κόπο!εμενα τωρα ολη αυτη η κουβεντα μου φαινονται κινεζικα.....
δε καταλαβαινω Χριστο...χαχαχα
έτρεχε δεν έτρεχε, εσύ κέρδισες Συγχαρητήρια!Έτρεχε τετοιος διαγωνισμος?
Τι λε ρε παιδι μου. Με τη ρέντα που έχω (στο στοίχημα να δεις τι γινεται) να πάω να βγάλω δίπλωμα να είμαι έτοιμος.έτρεχε δεν έτρεχε, εσύ κέρδισες
Τα μίλια στα μίλια πάνε!
10.000 μίλια καθημερινά με κάρτες Aegean Bonus Visa για τα Χριστούγεννα
Α, τώρα τρέχει άλλος (αλλά για όλες τις κάρτες Visa). Δεν δίνει μίλια, αλλά δύο θα πάρουν τουτού!
Κάθε συναλλαγή με κάρτες Alpha Bank Visa μετράει: Κερδίστε το νέο SUV bZ4X της ΤΟΥΟΤΑ
Μέχρι τις 28.2 λέει θα μπουν. Μου έστειλαν και μειλ πάντως, δεν είναι σκαμ.Μπήκαν μίλια στο λογαριασμό σου;