giota235
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puglia, Dubrovnik
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Καλησπέρα, καλώς ήρθες στο club πόντων, μιλίων κλπ!! Έχεις βγάλεις κάρτα Alphabank να υποθεσω και συλλέγεις πόντους τους οποίους μετατρέπεις σε μίλια μέσω της εφαρμογής ή του σάιτ της Aegean. Αυτό το διάστημα btw τρέχει προσφορά με εξαργύρωση 20% λιγότερων μιλίων για το δίκτυο της Aegean. Με βάση τους πόντους που έχεις, μπορείς να εκδόσεις εισιτήριο μετ επιστροφής για τους περισσότερους προορισμούς βλ Ρώμη, Κάιρο, Ντουμπρόβνικ κλπ με 14000 μίλια μετ επιστροφης αλλά και σε πιο μακρινούς όπως το Οσλο με 25000-30000 μίλια. Επιπλέον, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρουν οι προορισμοί εκτός Ευρώπης, τα 35000 μίλια που έχεις μπορείς να τα διαθέσεις σε προορισμό της Αμερικής με την αεροπορική εταιρεία United. Σε κάθε περίπτωση καταβάλεις τους φόρους. Γνώμη μου είναι, εάν θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντες σου εκτός Ευρώπης να μαζέψεις τλχ 35000 επιπλέον μίλια, για να μπορέσεις να κλείσεις ένα εισιτηριο μετ επιστροφής. Ενδεικτικά, αναφέρω για Αμερική σε economy class χρειάζεσαι περίπου 70000 μίλια, για Τόκιο 90000 μίλια, για Αυστραλία 100000 (εάν θυμάμαι καλά), για Μεξικό 70000. Εάν σε ενδιαφέρει η Ευρώπη, κλείνεις σχεδόν (αν όχι σίγουρα) σε οποιονδήποτε προορισμό θέλεις.Νέος στο σύστημα με τους πόντους, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει πως λειτουργεί γενικά, που να βλέπω προσφορές (link) και ότι άλλο νομίζει ότι θα ήταν χρήσιμο.
Μαζέυω και από πτήσεις και από διάφορες άλλες προωθητικές π.χ. ΔΕΗ.
Μέχρι σήμερα έχω μαζέψει 35000....
Ευχαριστώ.
Τέλος, αναφορικά με τους πόντους που έχεις, μπορείς να πραγματοποιείς αγορές εισιτηρίων μόνο για προορισμούς του δικτύου της Aegean. Συμφέρει όμως να τους μετατρέπεις σε μίλια, διότι μπορείς να κλείσεις προορισμούς σε όλο τον κόσμο με εταιρείες της star alliance.
Τα λινκ που μπορείς να ενημερώνεσαι είναι τα εξής:
https://el.about.aegeanair.com/media-center/nea/
Πρόγραμμα Επιβράβευσης Bonus | ALPHA BANK
Και όπως είπαν πιο πάνω, εννοείται στο travelstories
Last edited: