Η υποτιμηση ειναι των πτησεων και των καρτων Premium.Φοβάμαι ωστόσο τυχόν επικείμενη υποτίμηση των μιλίων....
Τις ίδιες πιθανότητες έχει να τα πάρει κι αυτός που έχει premium. Oι περισσότεροι άνθρωποι δε βλέπουν χαιρέκακα ή εκδικητικά τις προσφορές, προσωπικά έχω premium και δε με ενοχλεί καθόλου που πήραν άνθρωποι μίλια (κι εγώ ανάμεσά τους άλλωστε), δεν ξέρω πώς μπορεί να σκέφτεται κάποιος με τέτοιο τρόπο.Η υποτιμηση ειναι των πτησεων και των καρτων Premium.
Σκεψου οτι υπαρχει κοσμος που χαρηκε οτι θα επαιρνε +1000 μιλια με 3 πτησεις που πληρωσε και ο αλλος παιρνει +50.000 απο τον καναπε του.
Εμένα όλη αυτή η μοιρασιά μιλίων με ενοχλεί από την άποψη ότι θα γεμίσουν οι θέσεις των award εισιτηρίων, ενώ με πολλαπλάσια ζήτηση και σταθερή προσφορά υπάρχει και το ενδεχόμενο να δούμε τις αξίες των εισιτηρίων σε μίλια να ανεβαίνουν.Τις ίδιες πιθανότητες έχει να τα πάρει κι αυτός που έχει premium. Oι περισσότεροι άνθρωποι δε βλέπουν χαιρέκακα ή εκδικητικά τις προσφορές, προσωπικά έχω premium και δε με ενοχλεί καθόλου που πήραν άνθρωποι μίλια (κι εγώ ανάμεσά τους άλλωστε), δεν ξέρω πώς μπορεί να σκέφτεται κάποιος με τέτοιο τρόπο.
Έτσι κι αλλιώς στα lounge της Aegean οι Έλληνες τρώνε σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτή η σχέση του Έλληνα με τον μπουφέ είναι πραγματικά αξία ερευνών.Θα γεμίσουμε τα lounge σας και θα σας φάμε τα υπερατλαντικά εισιτήρια
Ωνάση θα λέτε και θα κλαίτε
και στα ξενοδοχεία.Έτσι κι αλλιώς στα lounge της Aegean οι Έλληνες τρώνε σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτή η σχέση του Έλληνα με τον μπουφέ είναι πραγματικά αξία ερευνών.
Μάλλον έχεις καιρό να πας σε ελληνικό ξενοδοχείο, ο πήχης αυξάνεται συνεχώς καθώς ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και οι επισκέπτες ολοένα και πιο απαιτητικοί.βγάζουν τα σπασμένα από τα υψηλά πλέον κόστη των καταλυμάτων, που αυξάνουν τις τιμές αλλά μειώνουν την ποιότητα του πρωινού μεσημεριανού βραδύνου. υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
σε αντίθεση με τις αεροπορικές που αυξάνουν την ποιότητα και τον πήχη συνεχώς.
και η αιγαίου στα σαλόνια της προσφέρει ένα αρκετά κόλο σέρβις σε συνδυασμό με την ομορφιά του χώρου.
και να το ξαναπούμε για το σοβιέτ του φόρουμ πως στα σαλόνια της συμμαχίας μπαίνεις μόνο αν είσαι χρυσός και πάνω, αν έχεις δωρεάν κουπόνια εισόδου (ισχύουν αποκλειστικά και μόνο σε αυτά της αιγαίου), και φυσικά αν πληρώνεις μπίζνες. διαφορετικά όλοι εμείς βλέπουμε τον χώρο. από. μακριά.
Συντροφια, μια business αγοραζεται με μιλια καπου 15.000 μιλια ανετα σε πολλους προορισμους εξωτερικου και μολις 32 ευρω απο Αθηνα..και να το ξαναπούμε για το σοβιέτ του φόρουμ πως στα σαλόνια της συμμαχίας μπαίνεις μόνο αν είσαι χρυσός και πάνω, αν έχεις δωρεάν κουπόνια εισόδου (ισχύουν αποκλειστικά και μόνο σε αυτά της αιγαίου), και φυσικά αν πληρώνεις μπίζνες. διαφορετικά όλοι εμείς βλέπουμε τον χώρο. από. μακριά.