Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Κάτι έχει γίνει στο site και ζητάει για εισιτήρια λιγότερα μίλια απ' ό,τι συνήθως ανά διαδρομή. Μήπως ανακοινωθεί κάποια προσφορά εξαργύρωσης αλλά δεν έχει αναρτηθεί ακόμα...
δεν έχει συμβεί τίποτε είναι σύνηθες.Κάτι έχει γίνει στο site και ζητάει για εισιτήρια λιγότερα μίλια απ' ό,τι συνήθως ανά διαδρομή. Μήπως ανακοινωθεί κάποια προσφορά εξαργύρωσης αλλά δεν έχει αναρτηθεί ακόμα...
αν είναι με 25κ θα σου το ακυρώσουν με πληρωμή 20 ευρώ και θα βγάλεις εσύ καινούριο εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. από το σύστημα τους μόνη σου δεν νομίζω να μπορέσεις να το κάνεις.Δεν θυμάμαι να μου είχε ξανατύχει, μόνο πριν 3-4 χρόνια που είχαν βγάλει και ανακοίνωση προσφοράς. Αλλά μπορεί εγώ να μην το είχα πάρει είδηση.
Ναι, το είδα ότι είναι μόνο δρομολόγια aegean, αλλά ξαφνικά κάποιες διαδρομές που ήθελαν πολλά μίλια γίνονται πιο συμφέρουσες, π.χ. Μαδρίτη, άλλο 23.000 άλλο 17.000...
Θα αλλάξω ένα εισιτήριο για Μαδρίτη που το σέρνω 3 χρόνια τώρα και όλο το μετακινώ, και θα πάρω 6.000 πίσω. Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να πάω...
Προφανώς επειδή το κοίταξα λίγο έχει βάλει 30% λιγότερα μίλια για τους προορισμούς της. Δε ξέρω αν παίρνεις μίλια πίσω όμως αν αλλάξεις τα εισιτήρια, το σκέφτηκα κι εγώ αλλα προς το παρόν δε σε αφήνει να κάνεις αλλαγή καθόλου βλέπω βγαζει σφάλμα.Δεν θυμάμαι να μου είχε ξανατύχει, μόνο πριν 3-4 χρόνια που είχαν βγάλει και ανακοίνωση προσφοράς. Αλλά μπορεί εγώ να μην το είχα πάρει είδηση.
Ναι, το είδα ότι είναι μόνο δρομολόγια aegean, αλλά ξαφνικά κάποιες διαδρομές που ήθελαν πολλά μίλια γίνονται πιο συμφέρουσες, π.χ. Μαδρίτη, άλλο 23.000 άλλο 17.000...
Θα αλλάξω ένα εισιτήριο για Μαδρίτη που το σέρνω 3 χρόνια τώρα και όλο το μετακινώ, και θα πάρω 6.000 πίσω. Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να πάω...
23.638 βλέπω είχα εξαργυρώσει (πήγαινε-έλα economy)αν είναι με 25κ θα σου το ακυρώσουν με πληρωμή 20 ευρώ και θα βγάλεις εσύ καινούριο εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. από το σύστημα τους μόνη σου δεν νομίζω να μπορέσεις να το κάνεις.
ελπίζω να κάνω λάθος.
όταν το μετακινήσεις να μας πεις.
Μαδρίτη 23κ περίεργο. ήξερα η 15 η 25.
Ούτε εμένα με αφήνει online, μου βγάζει ότι έχει πρόβλημα το επώνυμο (..???...). Θα τους πάρω τηλ. το βράδυ.Προφανώς επειδή το κοίταξα λίγο έχει βάλει 30% λιγότερα μίλια για τους προορισμούς της. Δε ξέρω αν παίρνεις μίλια πίσω όμως αν αλλάξεις τα εισιτήρια, το σκέφτηκα κι εγώ αλλα προς το παρόν δε σε αφήνει να κάνεις αλλαγή καθόλου βλέπω βγαζει σφάλμα.
YΓ: Το θέμα στην αντίθετη περίπτωση τι γίνεται; Αν βγάλει κάποιος με το -30% εισιτήριο δε μπορεί πρακτικά να το αλλάξει δωρεάν ή θα βγάζει το σύστημα να σου κρατήσει τους επιπλέον πόντους αν το πας σε άλλη ημερομηνια;
Του έχει τύχει κάποιου στο παρελθόν;
από Αθήνα η διαφορά είναι αισθητή, από τις άλλες πόλεις με ανταπόκριση δεν είναι μεγάλη.Προφανώς επειδή το κοίταξα λίγο έχει βάλει 30% λιγότερα μίλια για τους προορισμούς της. Δε ξέρω αν παίρνεις μίλια πίσω όμως αν αλλάξεις τα εισιτήρια, το σκέφτηκα κι εγώ αλλα προς το παρόν δε σε αφήνει να κάνεις αλλαγή καθόλου βλέπω βγαζει σφάλμα.
YΓ: Το θέμα στην αντίθετη περίπτωση τι γίνεται; Αν βγάλει κάποιος με το -30% εισιτήριο δε μπορεί πρακτικά να το αλλάξει δωρεάν ή θα βγάζει το σύστημα να σου κρατήσει τους επιπλέον πόντους αν το πας σε άλλη ημερομηνια;
Σε μακρίνές διαδρομές η διαφορά σε ένα πηγαινε έλα μπορεί να είναι και 10000 μίλια (πχ σκανδιναβια, εδιμβούργο, πορτογαλια )από Αθήνα η διαφορά είναι αισθητή, από τις άλλες πόλεις με ανταπόκριση δεν είναι μεγάλη.
από Αθήνα ναι. σημαντικό κόψιμο.Σε μακρίνές διαδρομές η διαφορά σε ένα πηγαινε έλα μπορεί να είναι και 10000 μίλια (πχ σκανδιναβια, εδιμβούργο, πορτογαλια )
είχα αγοράσει κάποτε με μειωμένα μίλια. κάποια στιγμή ακυρώθηκε το δρομολόγιο και ζήτησα να μου βρουν άλλες πτήσεις τηλεφωνικά.Προφανώς επειδή το κοίταξα λίγο έχει βάλει 30% λιγότερα μίλια για τους προορισμούς της. Δε ξέρω αν παίρνεις μίλια πίσω όμως αν αλλάξεις τα εισιτήρια, το σκέφτηκα κι εγώ αλλα προς το παρόν δε σε αφήνει να κάνεις αλλαγή καθόλου βλέπω βγαζει σφάλμα.
Δινουν οδηγιες πλεον πως να παρακαμψεις το bug γιατι τους εχουν πρηξει στα αιτηματα.αλλαγές πιστεύω ότι γίνονται. αν όχι από μας σίγουρα μέσω του τηλεφωνικού και χωρίς τέλος εξυπηρέτησης αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. αλλά καλύτερα όποιος ενδιαφέρετε ας πάρει τηλέφωνο την αιγαίου να ρωτήσει σχετικά να ξέρουμε κι εμείς.