Το ίδιο και εδώ , περιμένω μίλια από τέλη Μάη με πτήση της Lufthsansa. Έστειλα επίσης αίτηση αλλά τίποτες.Περιμένω εδώ και πάνω από ένα μήνα να μου βάλουν κάτι μίλια στην Aegean, αλλά μπα. Έστειλα και αίτηση για "χαμένα" μίλια, μπου. Πετάνε χαρταετό τελευταία ή μου φαίνεται;
Θα μου στοιχίσει όσο οι πτήσεις...Πάρε τους τηλέφωνο....
Χρησιμοποίησα το κουπόνι για πτήση μετ' επιστροφής 2 ατόμων στο δρομολόγιο Αθήνα - Σκιάθος πριν ένα μήνα. Τα μίλια που αντιστοιχούσαν στις πτήσεις μας πιστώθηκαν κανονικά μετά από 2-3 μέρες.Έχει κλείσει κανείς εισιτήριο στην aegean χρησιμοποιώντας το κουπόνι που δίνει 50% έκπτωση (silver μέλος); Μετά την πτήση τα μίλια αναβάθμισης και εξαργύρωσης καταχωρήθηκαν κανονικά;
Μίλια εξαργύρωσης;Πότε λήγουν;Στην ανανεωμένη σελίδα πάντως βγάζει ενδεικτικές επιλογές εξαργύρωσης(πχ τι μίλια χρειάζεσαι για κάποιο ταξίδι,ενοικίαση αυτοκ. κτλ).SOS!
Εντελώς τυχαία διαπίστωσα ότι εχω σχεδόν 17.000 πόντους στο miles and bonus της Aegean, μιας κ επείγει πλέον μπορεί κανείς να μου πει τι μπορώ να κάνω με αυτούς;;;θα λήξουν!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
΄Οπου θέλεις μπορείς να εξαργυρώσεις(αν φτάνουν βέβαια τα μίλια).Οι επιλογές που βλέπεις είναι ενδεικτικές και όχι υποχρεωτικές.Ξεκινάς την διαδικασία κράτησης του προορισμού που θέλεις(και τις ημερομηνίες που θέλεις) και βλέπεις πόσα μίλια χρειάζονται.Πήρα τηλ παρα τον πανικό τα έβαλα τα 70 iq's που εμειναν λογω αλτσχαιμερ να δουλέψουν κ μου είπαν ότι τα εξαργύρωσης δεν λήγουν.
το μόνο που ξέχασα να ρωτήσω είναι γιατί μου βγάζει μόνο εσωτερική πτήση με 5000 μίλια ή Λονδίνο με 12000 μιλια περίπου,για Γερμανία ή αλλού δεν μπορώ να εξαργυρώσω;;;; μήπως ξέρεις fotast ( κ ευχαριστώ για την αμεσότατη απόκριση!!!)