Ναι, το είδα με τη νιοστή (τελευταίος όρος, κρύβεται και θέλει scroll...). Αλλά και στην economy η τιμή ίδια.Μου δούλεψε πριν καμιά βδομάδα. Νομίζω πως κάπου στους όρους αναφέρει πως δεν εφαρμόζεται σε C class πάντως.
Οτιδήποτε θα περιλάμβανε κανονικά πτήση πάνω από τη Ρωσσία, ξέχασέ το προς το παρόν.Μπήκα σήμερα μετά από μερικούς μήνες για να δω μερικούς προορισμούς που κοίταζα στο παρελθόν και πλέον δεν υπάρχει τιποτα διαθέσιμο. Ειδικά για Ασιατικούς προορισμούς δεν υπάρχει τίποτα και τα μόνα διαθέσιμα εισιτήρια είναι με Lufthansa και πανάκριβους φόρους. Το έχει προσέξει κανείς?
ναι συνεχίζεις γκολντ για έναν χρόνο και μαζεύεις μίλια για τη διατήρηση της βαθμίδας σου για άλλον ένα χρόνο.Nα ρωτήσω κάτι που θυμάμαι πως έχει απαντήθεί αλλά βαριέμαι να ψάξω:
Αν χρειάζομαι 100 μίλια για να διατηρήσω βαθμίδα και κάνω μια υπερατλαντική και πάρω 2500, οι 2400 εναπομείναντες πόντοι μετράνε στο επόμενο δωδεκάμηνο;
Αυτό το ξέρω, λέω τα 2400 που περίσσεψαν συνυπολογίζονται στη συγκομιδή της επόμενης χρονιάς, σωστά;ναι γίνεσαι άμεσα γκολντ για έναν χρόνο και μαζεύεις μίλια για τη διατήρηση της βαθμίδας σου για άλλον ένα χρόνο.
ναι το διόρθωσα πιο πάνω.Αυτό το ξέρω, λέω τα 2400 που περίσσεψαν συνυπολογίζονται στη συγκομιδή της επόμενης χρονιάς, σωστά;
εχω την εντύπωση ότι αν εισαι γκολντ ηδη, τότε οι 2400 χάνονται. Και χάνονται και όλα τα αλλά μίλια που θα μαζέψεις μέχρι την ημερομηνια ανανέωσης της gold βαθμίδας σουΑυτό το ξέρω, λέω τα 2400 που περίσσεψαν συνυπολογίζονται στη συγκομιδή της επόμενης χρονιάς, σωστά;
Αυτό είναι κρίσιμο ερώτημα αν μπορεί να μας το πει κάποιος με σιγουριά. Αλλιώς παίρνω μια εσωτερική να καλύψω τα 100 που μου λείπουν.εχω την εντύπωση ότι αν εισαι γκολντ ηδη, τότε οι 2400 χάνονται. Και χάνονται και όλα τα αλλά μίλια που θα μαζέψεις μέχρι την ημερομηνια ανανέωσης της gold βαθμίδας σου
με σιγουριά θα μπορώ να σου πω τον Ιούνιο που θα ξέρω σίγουρα από την δικιά μας κάρτα όταν θα περάσει το όριο διατήρησης των δυο χρόνων. η λογική λέει πως τα μίλια προστίθενται. αλλά διαβάζω επίσης πως έχουν ημερομηνία λήξης ετήσια.Αυτό είναι κρίσιμο ερώτημα αν μπορεί να μας το πει κάποιος με σιγουριά. Αλλιώς παίρνω μια εσωτερική να καλύψω τα 100 που μου λείπουν.