Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Modesty is your middle name.Αφού είχες επίσημη απάντηση, δε χρειαζόταν να τους περιμένεις…
Modesty is your middle name.Αφού είχες επίσημη απάντηση, δε χρειαζόταν να τους περιμένεις…
Οι Τούρκοι και έχουν ακριβύνει και δίνουν λίγα μίλια. Είναι πιο πολύ για award πτήσεις.Στα δρομολόγια του Αυγούστου, με 787 πετάνε
Αγαπώ Turkish αλλά έχουν ακριβύνει
Το Miles+Bonus και η Hellas Direct καλωσορίζουν το 2022 με υπέροχα δώρα! |
Πάρτε προσφορά ή προχωρήστε σε ασφάλεια με την Hellas Direct έως 18.02.2022, και ίσως είστε ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια μετ’ επιστροφήςγια όλους τους προορισμούς της AEGEAN και της Olympic Air, ή 20.000 μίλια εξαργύρωσης από το Miles+Bonus! Απλά εισάγετε τον αριθμό λογαριασμού σας στο πεδίο ''Κωδικός Προσφοράς'' και επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο συμμετοχής στον διαγωνισμό, κατά τη διάρκεια του αιτήματός σας στο hellasdirect Μην ξεχνάτε ότι εισάγοντας τον Miles+Bonus αριθμό λογαριασμού σας την πρώτη φορά ασφάλισης στην Hellas Direct, κερδίζετε 10 μίλια εξαργύρωσης για κάθε 1€ της αξίας του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας, ενώ για κάθε ανανέωση, 5 μίλια εξαργύρωσης για κάθε 1€ |
να εδινε και κανα bussiness .......Μετά από πολλούς μήνες, υπάρχουν στο Miles and Bonus διαθέσιμες πτήσεις της Singapore Airlines. Το λες και ψυχολογική ανάταση.
δίνουν αλλά όχι από Ευρώπη.να εδινε και κανα bussiness .......
ναι σωστα καποτε το ειχα ψαξει και εδινε για ν. ζηλανδια και μου τρεχαν τα σαλια....δίνουν αλλά όχι από Ευρώπη.
από κουαλα λουμπουρ για Αυστραλία η νέα Ζηλανδία αν είσαι τυχερός. πολύ τυχερός.
θέλει ψάξιμο και άνεση στον χρόνο ταξιδιού.
εγώ στάθηκα τυχερός.....ναι σωστα καποτε το ειχα ψαξει και εδινε για ν. ζηλανδια και μου τρεχαν τα σαλια....
ούτε στον χειρότερο εχθρό.
Το miles and cash ειναι ενεργο εδω και καποιο διαστημα. Αξιζει μονο για ορφανα μιλια της οικογενειας που δεν μπορουν να ενσωματωθουν στο Together και δεν ειναι αρκετα για εκδοση εισιτηριου. Κατα τα αλλα, παγιδα.