Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

fotast

Member
Υπάρχει κάποια αλυσίδα ξενοδ στη Ρώμη που συνεργάζεται με την Aegean για εξαργύρωση μιλίων? Φαρμάκι τα ξενοδοχεία τελευταία στιγμή. Ευχαριστώ
Δυστυχώς δεν έχει ξενοδοχεία για εξαργύρωση εκτός Ελλάδας και Κύπρου.

paefstra

Member
Υπάρχει κάποια αλυσίδα ξενοδ στη Ρώμη που συνεργάζεται με την Aegean για εξαργύρωση μιλίων? Φαρμάκι τα ξενοδοχεία τελευταία στιγμή. Ευχαριστώ
Εχω κανει εξαργυρωση μιλιων μετατρεποντας τα σε accor ποντους για διαμονη σε ibis στο εξωτερικο
Ομως θελει καναδυο βδομαδες η μετατροπη, δεν ειναι για την τελευταια στιγμη αυτα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
δεν θα συμβούλευα την επιλογή ξενοδοχείων για να μαζεύει κάποιος πόντους, έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή.. ένα παράδειγμα από ξενοδοχεία στο Άμστερνταμ για πρωτοχρονιά.
μπουκινγκ αιγαίου
View attachment 382756
κανονική μπουκινγκ View attachment 382757
Στα ξενοδοχεία που δεν έχουν έκπτωση genius πάντως δεν υπάρχει διαφορά.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
δεν θα συμβούλευα την επιλογή ξενοδοχείων για να μαζεύει κάποιος πόντους, έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή.. ένα παράδειγμα από ξενοδοχεία στο Άμστερνταμ για πρωτοχρονιά.
μπουκινγκ αιγαίου
View attachment 382756
κανονική μπουκινγκ View attachment 382757
Προσωπικά σε 3 διαφορετικά ξενοδοχεία που έκλεισα για Χαϊδελβέργη, Κολμάρ και Νυρεμβέργη είχα ακριβώς την ίδια τιμή αν θα τα έκλεινα μέσο Booking και όχι μέσω της AEGEAN.

Απο της AEGEAN μου έδωσε κανονικά και την έκπτωση για τις κινητές συσκευές.

D

Delmem38110

Guest
Στα ξενοδοχεία που δεν έχουν έκπτωση genius πάντως δεν υπάρχει διαφορά.
ύπαρχε άτομο που δεν έχει αυτή την έκπτωση; στη δίνουν αμέσως.

Εγω δεν ασχολουμαι καν με τη booking, μονο hotels.com και Accor
Απλα απαντησα στην ερωτηση. Ισως επρεπε να ταγκαρεις το ατομο που ρωτα για να το δει, οχι εμενα.
έχεις δίκαιο συγνώμη, απλά το έκανα σαν συνέχεια.

maria91

Member
Αν εισαι genius 1 οι εκπτωσεις πανω κατω ειναι στις τιμες που δινει η booking μεσω aegean...αν εισαι genius 2 η διαφορα ειναι χαωδης...εχει τυχει οσο ημουν στο 1ο επιπεδο να κλεισω ξενοδοχειο για Σαντορινη μεσω aegean booking και να μην εχει διαφορα στη τιμη

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Υπάρχουν ξενοδοχεία (τα περισσοτερα) που δε δίνουν εκπτώσεις genius. Ε σε όλα αυτά η μόνη διαφορά αν κλείσεις από booking αντί για aegean είναι ότι χάνεις τα μίλια.

mourohavlos

Member
Πληροφοριακά για κρατήσεις ξενοδοχείων online από Himalaya Travel, μπορεί κανείς να πάρει 20.000 bonus για κρατήσεις 450-600 ευρώ, 30.000 bonus για κρατήσεις 600-750 ευρώ και 40.000 bonus για κρατήσεις από 750 ευρώ.
HIMALAYA TRAVEL - Bonus προσφορές | ALPHA BANK
Σε ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες δίνει παρόμοιες τιμές με booking κλπ. πιθανότατα συμφέρει

D

Delmem38110

Guest
Πληροφοριακά για κρατήσεις ξενοδοχείων online από Himalaya Travel, μπορεί κανείς να πάρει 20.000 bonus για κρατήσεις 450-600 ευρώ, 30.000 bonus για κρατήσεις 600-750 ευρώ και 40.000 bonus για κρατήσεις από 750 ευρώ.
Σε ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες δίνει παρόμοιες τιμές με booking κλπ. πιθανότατα συμφέρει
το δικό τους πρόβλημα είναι ότι θέλουν όλα τα λεφτά μπροστά. ανεξάρτητα ποτέ θα πας να μείνεις. τι έχω κοιτάξει. και το πόσο καθυστερούν σε περίπτωση ακύρωσης. είναι μόνο για κρατήσεις τελευταίας στιγμής.

Яна

Member
Πάντως στο bonus app της alpha δεν φαίνεται αυτή η προσφορά. Εγώ θα κάνω μια προσπάθεια και θα σας ενημερώσω αν όντως πάρω τόσα μίλια.

D

Delmem38110

Guest
Πάντως στο bonus app της alpha δεν φαίνεται αυτή η προσφορά. Εγώ θα κάνω μια προσπάθεια και θα σας ενημερώσω αν όντως πάρω τόσα μίλια.
αν πας στη σελίδα τους το λέει καθαρά πως μπορείς να εξαργυρώσεις η να συλλέξεις πόντους.
είναι μέρος τον προγράμματος άλφα αλλά όχι στους μεγάλους συνεργάτες. 1 ευρώ δυο πόντοι.
προπληρώνεις όλη τη διαμονή άσχετα αν γίνει ακύρωση η όχι.
και μονο ονλαϊν
ALPHA BANK BONUS Εξαργύρωση & Συλλογή | Himalaya Travel

paefstra

Member
Στην Alpha bank αλλά κάνε και cc δεν χάνεις κάτι. Γράψε και κωδικό κράτησης.
Εγώ τους έστειλα email να μου τους πιστώσουν και το έκαναν σε λίγες μέρες.
Λοιπον, τελειο το τηλεφωνο. Μου εδωσε τους ποντους μια φορα η Alpha επειδη εψαξαν και βρηκαν την καθυστερηση και σημερα η e table μου ξαναδωσε τους ποντους γιατι μαλλον τους ετριξαν τα δοντια.
Το εχω ξαναπαθει με κατι χιλιαδες ποντους που "ξεχασε" να αποδωσει ο Κωτσος και τους πηρα διπλους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα