Στις περισσότερες περιπτώσεις τα εντός Ελλάδος δεν αξίζουν, μόνο όταν λέει ο Γκτσου είναι κάποιο εισιτήριο της τελευταίας στιγμής, που συνήθως και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι 10000 μίλια+ φόροι.Τοτε είναι απλα κοροϊδία γιατί το ιδιο εισιτήριο χωρίς μίλια κοστίζει μόνο 5€ παραπάνω.
μιλας βεβαια για εισητηρια που μπορει να βρεις με 50€.. σε αυτη την περιπτωση εχεις σκοτωσει τα μιλια σου για ψιχουλα..να "πετάγεσαι" για 5 μέρες Λος Άντζελες ή Σαν Φρανσίσκο με 10 ευρώ και μίλια
μιλας βεβαια για εισητηρια που μπορει να βρεις με 50€.. σε αυτη την περιπτωση εχεις σκοτωσει τα μιλια σου για ψιχουλα..
παντα πρεπει να κοιταμε αναλογια €/μιλι.
αντιπαθώ γιουναιτεντ.Αλλα καλυτερα Αθηνα Ουασιγκτον με 57 ευρω φορους.
Κριμα. Ειναι πολυ καλη στιγμη για αγορα μετοχων united και δεν βοηθας μ αυτα που γραφειςαντιπαθώ γιουναιτεντ.
μετριους θα τους χαρακτηριζα, δινουν 2 βαλιτσες ομως για ΝΥ, αμα θες να δεις πολλους φορους δες την συνεταιρικη τριαδα lufthansa, swiss, austrianΟι Τούρκοι έχουν πολλούς φόρους.
Ειναι γεγονος πως οταν μου εδωσαν δωρεαν εισιτηρια για οπουδηποτε ως εξτρα αποζημιωση της χρηματικης αποζημιωσης για μια πτηση που ακυρωθηκε και εγινε 8 ωρες μετα, μου ξεκαθαρισαν οτι δεν θα γινει συλλογη μιλιων. Δεν ξερω αν ισχυει αυτο το καθεστως και εδω.Έχω την εντύπωση ότι τα δωρεάν εισιτήρια εξαιρούνται από συγκέντρωση μιλίων (κάπου το διάβασα αλλά δε θυμάμαι).