Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
1000 μίλια είναι για τη blue και τα "τσίμπησα" απο το απόγευμαΗ blue πήρε 2000 μίλια
1000 μίλια είναι για τη blue και τα "τσίμπησα" απο το απόγευμαΗ blue πήρε 2000 μίλια
1 | 22/02/2021 | Miles+Bonus Promos | Your extra miles gift | 2.000 | 0 |
1 | 22/02/2021 | Miles+Bonus Promos | Your extra miles gift | 1.500 | 0 |
Σε όλους τους λογαριασμούς μας το έβγαλε.Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, όταν δόθηκαν τα μιλιά έβγαλε μήνυμα ότι έχουν ισχύ για εξαργυρωση 2 ημέρες. Το έβγαλε σε κανένα αυτό;
Σε εμένα όχι ή τουλάχιστον δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο. Αλλά σε εμένα γιατί έδωσε 1000 μίλια μόνο; Και σε άλλους απο οτι βλέπωΧωρίς να είμαι 100% σίγουρος, όταν δόθηκαν τα μιλιά έβγαλε μήνυμα ότι έχουν ισχύ για εξαργυρωση 2 ημέρες. Το έβγαλε σε κανένα αυτό;
Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι λογαριασμός με τα λιγότερα μίλια πήρε τα περισσότερα μίλια δώρο.Ισχύει αυτό ή είναι κάποιο λάθος του συστήματος;Τώρα που τα διαβάζουν θα μας βρούν και θα αφαιρέσουν μίλια...Σε εμένα όχι ή τουλάχιστον δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο. Αλλά σε εμένα γιατί έδωσε 1000 μίλια μόνο; Και σε άλλους απο οτι βλέπω
Για εξαργύρωση του δώρου να παρεις τους ποντους ήταν οι 2 μέρες εγώ κατάλαβαΣε όλους τους λογαριασμούς μας το έβγαλε.
Εγώ ελπίζω τα δικά μας να είναι λάθος και να διορθωθούν προς τα πάνω!Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι λογαριασμός με τα λιγότερα μίλια πήρε τα περισσότερα μίλια δώρο.Ισχύει αυτό ή είναι κάποιο λάθος του συστήματος;Τώρα που τα διαβάζουν θα μας βρούν και θα αφαιρέσουν μίλια...
Και εγώ αυτό νομίζω.Για εξαργύρωση του δώρου να παρεις τους ποντους ήταν οι 2 μέρες εγώ κατάλαβα
Το δώρο θα είναι διαθέσιμο για 2 μέρες λεει οπότε κατάλαβαινω ότι το χανεις αν δε το πάρεις οχι ότι χάνονται οι πόντοιΚαι εγώ αυτό νομίζω.