Όχι ακόμαΤα μίλια του Οκτωβρίου σας έχουν πιστωθεί;Από τις 27 Οκτωβρίου αφαίρεσαν τους πόντους και ακόμη δεν έχουν μετατραπεί σε μίλια ..8 μέρες τώρα..
Μάλλον αύριο-μεθαύριο.Τα μίλια του Οκτωβρίου σας έχουν πιστωθεί;Από τις 27 Οκτωβρίου αφαίρεσαν τους πόντους και ακόμη δεν έχουν μετατραπεί σε μίλια ..8 μέρες τώρα..
Καλησπέρα. Πέφτεις μέσα στο Πάσχα ίσως, που δεν βγάζει award εισιτήρια.Καλησπέρα,
Έχω μαζέψει με κόπο καποιους bonus πόντους και επιτέλους μπορω να βγάλω εισητήριο όμως μπαίνω στην ειδική πλατφόρμα που κλείνουμε εισητήρια μέσω πόντων και δε μου εμφανίζει πτήσεις για τέλος Απριλίου που θέλω να ταξιδέψω αν παω σε πτήση φεβρουαρίου για παράδειγμα με αφήνει.... είναι πολύ νωρίς για να βγάλω το εισητήριο ;;;;; Ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα;;;;;
Δε πέφτω είναι 12 Απριλίου το Πάσχα και εγώ προσπάθησα για τη τελευταία εβδομάδα του ΑπριλίουΚαλησπέρα. Πέφτεις μέσα στο Πάσχα ίσως, που δεν βγάζει award εισιτήρια.
Το Πάσχα των ορθόδοξων πέφτει 19/4/2020. Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου μάλλον συμπεριλαμβάνεται στο διάστημα που δεν δίνει award.Δε πέφτω είναι 12 Απριλίου το Πάσχα και εγώ προσπάθησα για τη τελευταία εβδομάδα του Απριλίου
To Πάσχα φέτος πέφτει 19 Απριλίου οπότε μέχρι 23/4 δε βγάζει εισιτήρια.Δε πέφτω είναι 12 Απριλίου το Πάσχα και εγώ προσπάθησα για τη τελευταία εβδομάδα του Απριλίου
19 είναι το ΠάσχαΔε πέφτω είναι 12 Απριλίου το Πάσχα και εγώ προσπάθησα για τη τελευταία εβδομάδα του Απριλίου
Tώρα εσύ μάλλον μιλάς για bonus και όχι για εξαργύρωση με μίλια. Βλέποντας τα μίλια έχει εισιτήρια κανονικά μέχρι 8/4 και επιστροφή μέχρι 22/4 και μετά έχει το Μάιο πάλι και μέχρι Σεπτέμβρη για εξαργύρωση οπότε έχουν μπει κανονικά. Απλά δε ξέρω αν μπαίνουν όλα και στα bonus εισιτήρια της alpha.Ναι 12 ειναι των καθολικών τα μπέρδεψα για Παρίσι κοιτάω και απο 1 Απριλίου και μετά δε βγάζει εισητήρια bonous , μου βγαζει μήνυμα οτι δε βρέθηκαν πτήσεις.... Επομένως δεν υπάρχει το ενδέχομενο να είναι νωρις και γι αυτό να μη βγάζει?