galoz
Member
Ποιος είναι αυτός ο πίνακας και από που τον παίρνεις;;;
Ενα παραδειγμα δοθηκε.Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες ; Ακουγετε ενδιαφερον
Ο πινακας μιλιων του προγραμματος. Διαβασε καλα το προγραμμα του θεματος.Ποιος είναι αυτός ο πίνακας και από που τον παίρνεις;;;
Εγω γιατι βρισκω Βηρυτο -Βικτωρια 75000 μιλια και 500 ευρω; Τι δε βαζω σωστα;Δεν ξέρω τι εννοεί αλλά μπορείς να πας Αθήνα Βηρυτό με 100-120 ευρώ πήγαινε έλα και από εκεί στους καταρράκτες Βικτόρια με 40000 μίλια και 80 ευρώ πήγαινε έλα. Σύνολο με 200 ευρώ ή λίγο παραπάνω πας σε ένα προορισμό που για να πας από Αθήνα θέλεις τουλάχιστον τα τριπλάσια χρήματα και λίγα λέω. Αντίστοιχα αντί για καταρράκτες Βικτόρια μπορείς να διαλέξεις σχεδόν ότι θέλεις.
Ισως βάζεις λάθος αεροδρόμιο προορισμού.Εγω γιατι βρισκω Βηρυτο -Βικτωρια 75000 μιλια και 500 ευρω; Τι δε βαζω σωστα;
Εγω γιατι βρισκω Βηρυτο -Βικτωρια 75000 μιλια και 500 ευρω; Τι δε βαζω σωστα;
Μην το εκλαβετε ως προκληση-προσβολη αλλα αδυνατω να κατανοησω τα ανωτερω ποστ. Η μηχανη ειναι απλουστατη, κ οτι αναφερθηκε ισχυει. Χρησιμοποιηστε τη με υπομονή κ διορθώστε τα λαθη που προφανως κανετε.εγω δεν θεωρω τη μηχανη αναζητησης λειτουργικη εκτος αν ψαχνω σε λάθος σημείο.
πηγαινω στη προηγουμενη σελιδα που αναφερονται τα award tickets και οταν μπαινω σε εξαργύρωση μιλίων μου δίνει μόνο ένα μήνα να ελέγξω και απο εκεί δεν μπορώ καν να αλλάξω προορισμό πρέπει να ξαναπάω πίσω και να βάλω άλλες πόλεις.
πρεπει ενα ενα να πάρω όλα τα αεροδρόμιο στο star alliance?
δεν βγαζω ακρη.
Αξίζει να κάνω τα νεύρα μου κρόσια όμως γιατί μου είπε η φίλη μου να μου δώσει τα μίλια της, αν προσθέσω και τα 10.000 δικά μου κάτι θα γίνει. Γινεται αυτο ε?μεταφορα μιλιων
Ευχαριστω όσους βοηθάνε γιατί δεν έχω εμπειρία-κανει μπαμ!
490 ευρω εξοικονομηση για καποιον που θελει αυτον τον προορισμο ειναι μεγαλο ποσο. Καθε εξαργυρωση αξιζει, μην το συζηταμε. Η ταλαιπωρια ειναι μερος του προγραμματος.Πάντως από Αθήνα για το ίδιο αεροδρόμιο ίδιες ημερομηνίες στοιχίζει 750€. Mε δεδομένο ότι το Αθήνα-Βηρυττός μετ' επιστροφή κοστίζει 182€ (πάντα για τις ίδιες ημερομηνίες), το συνολικό κόστος με τα μίλια είναι 40.000 μίλια συν 182€ για να πας Βηρυτό συν 76 οι φόροι = δίνεις 40.000 μίλια για να εξοικονομήσεις 490€ , συν την ταλαιπωρία/καθυστέρηση να πας μέχρι τη Βηρυττό. Μάλλον προτιμώ το open jaw για Αμερική ρε παίδες.
Ίσως όταν πήγαινες εσύ σχολείο να ήθελε 2 τ, τώρα θέλει 1!(η Βηρυττός δεν έχει διπλό ττ; )
εγώ δεν αναφερόμουν στο παράδειγμα με τη Βηρυτο αλλά πηγαίνω εδώ βλέπω τα μίλια.Μην το εκλαβετε ως προκληση-προσβολη αλλα αδυνατω να κατανοησω τα ανωτερω ποστ. Η μηχανη ειναι απλουστατη, κ οτι αναφερθηκε ισχυει. Χρησιμοποιηστε τη με υπομονή κ διορθώστε τα λαθη που προφανως κανετε.
View attachment 272526
1. Ακριβως. Καλη διασκεδαση. Εγω τουλαχιστον το απολαμβανω. Στον ελευθερο χρονο μου δε λυνω σταυρολεξα..1.τυχαία πειράματα θα κάνω;
2.εγώ πχ θέλω να παω Ιαπωνία απο ποιο αεροδρόμιο με συμφέρει να φύγω;