Εγω πάντως περισυ τέτοια εποχή μια χαρά είχα κλείσει για φετος το καλοκαίρι Λονδίνο...Κ Κέρκυρα που πηγα τελη Μαη παλι απο τελη Αυγούστου 17 ειχα κλείσει... Ενω φέτος που κοιταω για Παρίσι κ Νάπολη τίποτα ακόμαΑν σε βοηθάει σε κάτι, το χειμερινό πρόγραμμα της Aegean ξεκινά τέλη Οκτώβρη και τελειώνει τέλη Μάρτη. Μήπως πρέπει να ανακοινωθεί το θερινό πρόγραμμα για να ανοίξουν οι θέσεις εξαργυρώσεων;
Κι εγω τελος Αυγουστου ειχα εξαργυρωσει σε εισιτηρια για Πασχα και Ιουλη. Ειχαν βγει πιο νωρις απο ποτε.
Κ ότι θα ερχόμουν να πω το ίδιο! Κ εγώ, ενώ βρήκα Παρίσι τέλη Ιουλίου που θέλω, για Νάπολη που σκέφτομαι του Αγίου Πνεύματος δε βγήκαν ακόμα... Κ δεν έχουν βγει γενικότερα δηλαδή, μέχρι και το χειμώνα έχει..Αρχισαν να ανεβαινουν τα award. Εκανα την πρωτη μου εξαργυρωση για το 2019 για το Πασχα . Για πρωτη φορα δυσκολευτηκα να βρω διαθεσιμοτητες για τη Μ Εβδομαδα και τις μερες μετα.
Συμφωνώ σε όλα όσα λες, απλά η Νάπολη δεν νομίζω να είναι εποχικό... Δίνει μίλια μέχρι και 25η Μαρτίου... Μετά όχι. Οπότε πρέπει να είναι κανονικό δρομολόγιοΒασικα πολλα εποχικα ξεκινουν αρκετα αργα. Οποτε ειναι νωρις για εποχικα. Επειδη δεν με ενδιεφεραν και τοσο αυτα, προσεξα οτι υπηρχε διαθεσιμοτητα σε κλασικους προορισμους πριν και μετα το Πασχα αλλα οχι τη Μ.Εβδομαδα και την επομενη, κατι που ειναι θεμιτο με βαση τους ορους.
Σε αλλα παρατηρησα διαθεσιμοτητες και μεσα στο Πασχα κανονικα και γι αυτο μπορεσα να εξαργυρωσω.
Βεβαια περσι εξαργυρωσα τοσο νωρις και σε εποχικο καλοκαιρινο.
Σε καθε περιπτωση αυτα δεν μενουν στατικα. Εχω δει οτι συνεχεια προστιθενται και αφαιρουνται award σε διαφορα δρομολογια και αν καποιος θελει συγκεκριμενους προορισμους και ημερομηνιες πρεπει να τσεκαρει τακτικα.
Πολλες διαθεσιμοτητες με star alliance, αν και οι φοροι συχνα ειναι απαγορευτικοι. Παντα συμφερουσες οι εξαργυρωσεις με τα κελεπουρια της SAS και της Croatian αν και ακομη δεν ανεβηκαν ολες. Εχουν ανεβει με κατι αθλια stop over ολη νυχτα σε Οσλο η Στοκχολμη για την ωρα.