Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
ειδικα με τη Lufthansa θα παρει..ό,τι πάρεις από μίλια
απο 0 εως 0.
ειδικα με τη Lufthansa θα παρει..ό,τι πάρεις από μίλια
Εκτός αν ταξιδεύει με ακριβό ναύλο (και κατηγορία)ειδικα με τη Lufthansa θα παρει..
απο 0 εως 0.
κ ποσες πιθανότητες δινεις να το εχει κανει? 1η 2/10.000?Εκτός αν ταξιδεύει με ακριβό ναύλο (και κατηγορία)
Kαι με Turkish παντως απο Kωνσταντινουπολη για Σαν Φρανσισκο και μετα πισω απο ΛΑ, τα μιλια ηταν επισης ολοστρογγυλα μηδεν για μενα.Τι να σου πω, εδώ Βενεζουέλα πήγε ο άλλος και πήρε ολοστρόγγυλα μηδέν μίλια με Λουφτβάφε.
Παιδια εγώ από Αθήνα για Αβάνα μέσω Πόλης πήρα κανονικότατα το 50% με τον Ερντογάν. Και πραγματικά τρομερή πτήση, εγώ που τις βρίσκω όλες ίδιες εντυπωσιάστηκα. Είδα τον 5ο τελικό του ΝΒΑ ζωντανά κι είχα και ίντερνετ για να ποντάρω ζωντανά, απίστευτα πράγματα.Kαι με Turkish παντως απο Kωνσταντινουπολη για Σαν Φρανσισκο και μετα πισω απο ΛΑ, τα μιλια ηταν επισης ολοστρογγυλα μηδεν για μενα.
Τι να σου πω, εδώ Βενεζουέλα πήγε ο άλλος και πήρε ολοστρόγγυλα μηδέν μίλια με Λουφτβάφε.
Kαι με Turkish παντως απο Kωνσταντινουπολη για Σαν Φρανσισκο και μετα πισω απο ΛΑ, τα μιλια ηταν επισης ολοστρογγυλα μηδεν για μενα.
Δεν εξαρτάται από τη διαδρομή ή από την απόσταση. Εξαρτάται από το booking class, το οποίο είναι εκ των προτέρων γνωστό και είναι δεδομένο πόσα μίλια (σε συνάρτηση με τη διαδρομή) δίνει σε κάθε πρόγραμμα. Προσωπικά, σε ΚΑΘΕ κράτηση μακρινού εισιτηρίου έχω ψάξει πόσα μίλια δίνει και που με συμφέρει να τα βάλω ΠΡΙΝ πατήσω το κουμπί της κράτησης (π.χ. το Αθήνα-Πεκίνο-Αθήνα με την Air China το Σεπτέμβρη θα μου δώσει 2364 μίλια στην A3, και θα είναι η πρώτη φορά που θα βάλω μίλια από μακρινό ταξίδι στην Aegean...).Turkish από ΑΘήνα για Τζακάρτα στης Aegean μου έδινε 0.
Αυτό. Νομίζω της Turkish είναι πλεονασμός, εκτός αν πετάς πολύ συχνά μαζί τουςΟπότε αναγκαστικά βγάζεις και κάρτα και σε άλλες εταιρείες. πχ εγώ έχω επιλέξει της Turkish, της Lufhansa και της Aegean και ανάλογα με το που με συμφέρει δηλώνω τα μίλια. Υπάρχουν ειδικά calculators που σου δείχνουν πόσα μίλια παίρνεις σε κάθε εταιρεία απο κάθε πτήση.