Ιταλία Μετακινήσεις στο Μιλάνο

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Καλησπέρα, για 2,5 μέρες στο Μιλάνο αξίζει να βγάλω κάποια κάρτα για τα μέσα μεταφοράς;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα, για 2,5 μέρες στο Μιλάνο αξίζει να βγάλω κάποια κάρτα για τα μέσα μεταφοράς;
Αν έχεις σκοπό να τα χρησιμοποιήσεις πολύ ίσως, γιατί η μονή διαδρομή στο μετρό κόστιζε 2,20€.
Στα 7€ το ημερήσιο, δε θυμάμαι αν είχε τριήμερο.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Σ'ευχαριστώ. Κυρίως έχω σκοπό να περπατήσω και είδα και πως και τα πιο πολλά βασικά σημεία ενδιαφέροντος είναι στο ευρύτερο κέντρο αλλά μιας και θα μείνω στο Navigli ίσως είναι χρήσιμο.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Σ'ευχαριστώ. Κυρίως έχω σκοπό να περπατήσω και είδα και πως και τα πιο πολλά βασικά σημεία ενδιαφέροντος είναι στο ευρύτερο κέντρο αλλά μιας και θα μείνω στο Navigli ίσως είναι χρήσιμο.
Μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά μου φάνηκε πολύ εύκολο το περπάτημα στην πόλη παρόλο που δεν ήμουν και στα καλύτερα μου, ούτε το σκέφτηκα να μπω στο Μετρό για επιστροφή. Όντως έχει πολλά αξιοθέατα στο κέντρο. ;)

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά μου φάνηκε πολύ εύκολο το περπάτημα στην πόλη παρόλο που δεν ήμουν και στα καλύτερα μου, ούτε το σκέφτηκα να μπω στο Μετρό για επιστροφή. Όντως έχει πολλά αξιοθέατα στο κέντρο. ;)
Ναι, θα δω αν αξίζει γιατί κι εγώ πάντα προτιμώ να περπατάω. Αν δε βρέχει τουλάχιστον.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Για αρχη παιζει ρολο που εχεις κλεισει διαμονη , αν εισαι κοντα στο κεντρο (Duomo)ειναι αχρειαστη καθως οι αποστασεις στο Μιλανο δεν ειναι τοσο μεγαλες και τα περισσοτερα αξιοθεατα ειναι σε ολα μαζεμενα στο κεντρο,γυρω απο τη Duomo,θα τα δεις ολα με τα ποδια.Ακομα και το Navigli ειναι μιση ωρα περπατημα ,που μεναμε εμεις.Η πολη ειναι flat οποτε δεν θα δυσκολευτεις.Το μονο που ειναι λιγο απομονωμενο ειναι η εκκλησια που βρισκεται ο Μυστικος Δειπνος ,που και αυτο μια φορα θα πας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.829
Μέλη
39.580
Νεότερο μέλος
Christos Sak

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom