Viajero93
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική, Κούβα
Καλησπέρα, για 2,5 μέρες στο Μιλάνο αξίζει να βγάλω κάποια κάρτα για τα μέσα μεταφοράς;
Αν έχεις σκοπό να τα χρησιμοποιήσεις πολύ ίσως, γιατί η μονή διαδρομή στο μετρό κόστιζε 2,20€.Καλησπέρα, για 2,5 μέρες στο Μιλάνο αξίζει να βγάλω κάποια κάρτα για τα μέσα μεταφοράς;
Μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά μου φάνηκε πολύ εύκολο το περπάτημα στην πόλη παρόλο που δεν ήμουν και στα καλύτερα μου, ούτε το σκέφτηκα να μπω στο Μετρό για επιστροφή. Όντως έχει πολλά αξιοθέατα στο κέντρο.Σ'ευχαριστώ. Κυρίως έχω σκοπό να περπατήσω και είδα και πως και τα πιο πολλά βασικά σημεία ενδιαφέροντος είναι στο ευρύτερο κέντρο αλλά μιας και θα μείνω στο Navigli ίσως είναι χρήσιμο.
Ναι, θα δω αν αξίζει γιατί κι εγώ πάντα προτιμώ να περπατάω. Αν δε βρέχει τουλάχιστον.Μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά μου φάνηκε πολύ εύκολο το περπάτημα στην πόλη παρόλο που δεν ήμουν και στα καλύτερα μου, ούτε το σκέφτηκα να μπω στο Μετρό για επιστροφή. Όντως έχει πολλά αξιοθέατα στο κέντρο.
Για αρχη παιζει ρολο που εχεις κλεισει διαμονη , αν εισαι κοντα στο κεντρο (Duomo)ειναι αχρειαστη καθως οι αποστασεις στο Μιλανο δεν ειναι τοσο μεγαλες και τα περισσοτερα αξιοθεατα ειναι σε ολα μαζεμενα στο κεντρο,γυρω απο τη Duomo,θα τα δεις ολα με τα ποδια.Ακομα και το Navigli ειναι μιση ωρα περπατημα ,που μεναμε εμεις.Η πολη ειναι flat οποτε δεν θα δυσκολευτεις.Το μονο που ειναι λιγο απομονωμενο ειναι η εκκλησια που βρισκεται ο Μυστικος Δειπνος ,που και αυτο μια φορα θα πας.Καλησπέρα, για 2,5 μέρες στο Μιλάνο αξίζει να βγάλω κάποια κάρτα για τα μέσα μεταφοράς;