Και η Genova 203. Ναι, δικό μου το λάθος έβαζα σαν αφετηρία το Μιλάνο.Μήπως κάνεις κάποιο λάθος? Η Βερόνα είναι μόλις 116 χλμ. από το Μπέργκαμο - σχεδόν τα μισά από τη Τζένοβα.
να πάτε να δείτε και να διαν/σετε στη Λα Σπέτσια που είναι πολύ γραφική και όμορφη.
Κι εγω περιπου τοτε παω. Αρκετο φορουμ θα εχει στο Μιλανο..ολοι για τη sapi παμε...GEORGE KARALIS said:Γεια χαρά. Εκλεισα εισιτήρια από Αραξο για Μιλάνο στις 25 έως 28 Μαίου. Σκέφτομαι να μείνω Μπέργκαμο σαν έδρα και να κινηθώ εκεί γύρω είτε με λεωφορείο είτε με τρένο. Μιλάνο λέω να το δω σαν ημερήσια εκδρομή.Δεν είμαι σίγουρος για το αν πρέπει να μείνω Μπέργκαμο ή Μιλάνο. Εχετε κάποια πρόταση? Ευχαριστώ.
Εμένα μου άρεσε πολύ, ε, αν το λένε και οι Ιταλοί...Είναι πράγματι τόσο γραφική και όμορφη όσο λένε;;; Βρέθηκα μια φορά Τορίνο και σε ένα καφέ ρώτησα μια παρέα Ιταλούς που θα δώ την πιο όμορφη, γραφική και παλιά πόλη και μου απάντησαν Λα Σπέτζια....Αλλά δεν κατάφερα τελικά να πάω..
Γιατι οχι? ωραια ιδεα!απογευμα της 26/5..πχ..piccolo_mondo said:Να το βαλω στις "Συναντησεις" του φορουν;;