happiness
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ...τελικά δεν άργησε :)
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Κούβα
black mamba αυτό με τα θαλασσινά είναι στο to do list για το 2ο ταξίδι, πάνω-πάνωκαι ότι δε θα ξαναφάω θαλασσινά.
black mamba αυτό με τα θαλασσινά είναι στο to do list για το 2ο ταξίδι, πάνω-πάνωκαι ότι δε θα ξαναφάω θαλασσινά.
Δε σου ελειψε γιατι δεν ξερεις τι εχασες. Την επομενη φορα να πας οπωσδηποτε. Και εγω το θεωρουσα αφορητως τουριστικο και δεν πηγαινα θεωρωντας οτι δεν ειχα τιποτε να χασω-ειχα βεβαια και αυτην την επαρση: μαζι με τα μιλιουνια των τουριστων και εγω; jamais! Μεχρι που ανεβηκα χαριν της κορης μου στην τεταρτη η πεμπτη μου επισκεψη στο Παρισι και καταμαγευτηκα!Δεν έκανα βαρκάδα στο Σηκουάνα και δε μου έλειψε!
Αφου έβγαλα τελικα το πρόγραμμα, φυσικα με την βοήθεια σας. θα σας ενημερώσω τελικα τι είδα απο όλα αυτα όταν γυρίσω με το καλο.
Έχουμε κάνα καλο μαγαζι με καλή κουζίνα πχ γαλλικη (να δοκιμάσουμε και την γαλλική), κοντα στο ξενοδοχείο που να είναι σε λογικές τιμές.
ps. βασικα δεν μπορώ να καταλάβω πόση σημασία έχει για κάποιους εδω μέσα οτι θα πάω στην disneyland δηλαδη να αναφέρω ότι προτιμώ να δω την disneyland απο το louvre και ας τρελαθουν μερικοί...
αμαν πιά εσύ!!!μη χάσεις τη μίζαγια θυμησε μας που μενεις παλι??
xaxaaxaxaa συγνωμη βρε παιδια , δεν το θυμομουν.αμαν πιά εσύ!!!μη χάσεις τη μίζα....στο δικό σου θα μεινει η κοπέλα ,το γράφει στο πρωτο της ποστ