apostolosgl
Member
Η ιστοσελίδα είναι η https://www.tourism4all.gov.gr αλλά προς το παρόν είναι μόνο για τους παρόχους (δηλ. ξενοδοχεία). Οι αιτήσεις για τους δικαιούχους θα ανοίξουν το προσεχές διάστημα.
Και αν κάνω αίτηση εγώ πχ για κοινωνικό τουρισμό και ο σύζυγός μου στο τουρισμός για όλους μπας κ αυξήσουμε τις πιθανότητες ή δεν γίνεται? Θα κάψω τον εγκέφαλο μου. Πέρυσι πάντως για κάποια λίγα μόρια δεν έγινε δεκτή η αίτηση μας για τον κοινωνικό τουρισμό...Αν εισαι πολυτεκνος με χαμηλο εισοδημα, επιλεγεις αυτο που εχει κοινωνικα κριτηρια. Αν εισαι ατεκνος η οικογενεια με σχετικα υψηλο εισοδημα, πας για την κληρωση. Καπως ετσι.
Πόσο μπροστά ήταν η μάνα μου που μου έλεγε να παντρευτώ και να κάνω παιδιά για να έχω μόριαΚαι αν κάνω αίτηση εγώ πχ για κοινωνικό τουρισμό και ο σύζυγός μου στο τουρισμός για όλους μπας κ αυξήσουμε τις πιθανότητες ή δεν γίνεται? Θα κάψω τον εγκέφαλο μου. Πέρυσι πάντως για κάποια λίγα μόρια δεν έγινε δεκτή η αίτηση μας για τον κοινωνικό τουρισμό...
Είδες για να μην ακούω και εγώ την μάνα μου? Τώρα δεν προλαβαίνω να κάνω παιδί.... του χρόνου πάλι!Πόσο μπροστά ήταν η μάνα μου που μου έλεγε να παντρευτώ και να κάνω παιδιά για να έχω μόρια
Μέσα από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ την έκανες;Έκανα την αίτηση για τον Κοινωνικό τουρισμό. Ξέρουμε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα?
Ναι φίλε μου. Πας εκεί που λέει Υποβολή Αίτησης.Μέσα από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ την έκανες;
Ωραία φίλε μου σε ευχαριστώ..την κάνω και εγώ τώρα!Για αποτελέσματα δεν έχουν πει κάτι..λογικά μέσα Ιουλίου φαντάζομαι να έχουμε κάποιο νεότεροΝαι φίλε μου. Πας εκεί που λέει Υποβολή Αίτησης.