Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Κι εγώ κληρώθηκα! Ελπίζω να τα καταφέρω κ να το αξιοποιήσω το voucher.
μήπως δεν έχεις το excel? Είναι συγκεκριμένης μορφής το αρχείο..μπορει καποιος φιλος απ την ομαδα να με βοηθησει να ανοιξω τον καταλογο με τους παροχους;;;δεν μπορω με τιποτα....
το ξερω και την αλλη φορα το ιδιο επαθα και δεν μπορουσα να ανοιξω αρχειο xlsx απ το κινητο κατεβασα μια εφαρμογη,και βρηκα καποια καταλυματα που μ ενδιεφεραν...το αστειο της υποθεσης δεν ειναι ομως αυτο,ειναι οτι τα τηλεφωνα που πηρα,ουτε οι ιδιοκτητες ηξεραν οτι ανοικουν στο μητρωο παροχων,περιμενω να με παρουν να μου πουν λεπτομερειες.για σαντορινη παντως δεν συμφερει οπως εγραψες,εχει ελαχιστα.η τιμη που δινει καποιο καταλυμα που φαινεται;εγω ανοιγω το καταλυμα που μ αρεσει,και βλεπω τιμες που θα εχει στην κανονικη του κρατηση,δεν γραφει καπου τις τιμες που θα εχει με τουρισμο για ολους.μήπως δεν έχεις το excel? Είναι συγκεκριμένης μορφής το αρχείο..
Το έφτιαξα για να το βλεπεις χωρις Office.εγω μονο στο κινητο μπορεσα αλλα στραβωθηκα γμτ...κατεβασα μια εφαρμογη....δεν τα γραφει αλφαβητικα και ειναι μπερδεμα.
Εμένα ένας φίλος μου που κέρδισε γι αυτόν κ την οικογένεια του μου είπε ότι γράφει ισχύς ως τέλη Ιούλη 2021.. Εσένα σου γράφουν ετσι; περίεργοπροσωπικά πάντως και που κληρώθηκα θα πάει στράφι!Οι πάροχοι για Σαντορίνη είναι ελάχιστοι -το περίμενα-και με τιμές τσιμπημένες, βρίσκω πολύ καλύτερες χωρίς voucher!!!Για κάποιον που προτίθεται όμως να δώσει κάποια χρήματα για δωμάτιο αξίζει γιατί θα έχει μια έκπτωση καλή. Τα voucher ισχύουν έως 31/12.
Αυτό είναι για Κοινωνικο Τουρισμο του ΟΑΕΔΕμένα ένας φίλος μου που κέρδισε γι αυτόν κ την οικογένεια του μου είπε ότι γράφει ισχύς ως τέλη Ιούλη 2021.. Εσένα σου γράφουν ετσι; περίεργο
Ποιο; τα τέλη 2021; Όχι πάντως για το φίλο μου αυτός στο τουρισμό για όλους κέρδισε. Δεν είναι στον Οαεδ. Τέλος πάντων σημασία έχει να χαρείτε τα κουπόνια εσείς που θα πάτε κ να μη κάνουν τη κορόιδα...ήδη έκαναν τους χαζούς στη φίλτατη sinefoulaΑυτό είναι για Κοινωνικο Τουρισμο του ΟΑΕΔ
Ναι για την ημερομηνία λήξης έλεγα. Το ΦΕΚ πάντως λέει για 31/12.Ποιο; τα τέλη 2021; Όχι πάντως για το φίλο μου αυτός στο τουρισμό για όλους κέρδισε. Δεν είναι στον Οαεδ