Spyros-007
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Εκεί θα μείνουμε;Πάντως στο επίσημο site της αστυνομίας δε βλέπω πουθενά να λέει ότι χρειάζεται να έχεις μαζί σου λογαριασμό της ΔΕΗ.
Εκεί θα μείνουμε;Πάντως στο επίσημο site της αστυνομίας δε βλέπω πουθενά να λέει ότι χρειάζεται να έχεις μαζί σου λογαριασμό της ΔΕΗ.
δε θα ξεχάσω ποτέ, όταν ο αστυνομικός πήρε την ταυτότητα μου, φρέσκια από το μηχάνημα πλαστικοποίησης, το έβαλε πάνω σε ένα κομμάτι μάρμαρο κι το ίσιωνε με το άλλο μάρμαρο από πάνω. Μιλάμε για 2007Ε ναι, περισσότερος είναι ο χρόνος να ζεσταθεί το μηχάνημα πλαστικοποίησης !!!
Συγνώμη, αλλά αφού θέλουμε να ενημερώσουμε δε θα πρέπει να έχουμε επαληθεύσει τις πληροφορίες που δίνουμε; Εγώ, τουλάχιστον, έτσι το βλέπω, γι' αυτό και παραθέτω το επίσημο λινκΕκεί θα μείνουμε;
χαχαχαχα, και η μισή δικιά μου ταυτότητα είναι "κυματιστή". Μετά ο αστυνομικός έκανε κάποια ρύθμιση στο μηχάνημα και η υπόλοιπη βγήκε κανονική.δε θα ξεχάσω ποτέ, όταν ο αστυνομικός πήρε την ταυτότητα μου, φρέσκια από το μηχάνημα πλαστικοποίησης, το έβαλε πάνω σε ένα κομμάτι μάρμαρο κι το ίσιωνε με το άλλο μάρμαρο από πάνω. Μιλάμε για 2007
Οι πληροφορίες που έδωσα τη δεύτερη φορά, ήτα με τα από τηλεφωνική επικοινωνία με το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου, η βασική μου ερώτηση ήταν αν η ταυτότητα βγαίνει αμέσως και μου απάντησε ναι (πράγμα που γνώριζα και εγώ από δικιά μου πρόσφατη εμπειρία) και αν χρειάζεται μάρτυρας και μου απάντησε αυτά που αναφέρω.Συγνώμη, αλλά αφού θέλουμε να ενημερώσουμε δε θα πρέπει να έχουμε επαληθεύσει τις πληροφορίες που δίνουμε; Εγώ, τουλάχιστον, έτσι το βλέπω, γι' αυτό και παραθέτω το επίσημο λινκ
Στο δίνουν απευθείας ΑΛΛΑ πρέπει να έχεις κλείσει ραντεβού.Στης Κυψέλης στο δίνουν απευθείας;; Τι να πω, μπράβο. Έχουν αλλάξει πολλά από πέρυσι που έβγαλα σε πολύ πολύ μικρότερο τμήμα!
Ουφ, βαρέθηκα:roll: Τέλος πάντων, ο κάθε αστυνομικός (όπως αντίστοιχα πολλές φορές και κάθε υπάλληλος οπουδήποτε αλλού) μπορεί να λέει διάφορα, το ζήτημα είναι να ανατρέχει ο κάθε ενδιαφερόμενος στο επίσημο λινκ, έτσι ώστε να έχει πιο υπεύθυνη ενημέρωση. Και επίσης σε αυτό μπορεί να έχει πληροφορίες για τυχόν εξαιρέσεις αυτού που σε γενικές γραμμές ισχύει.Οι πληροφορίες που έδωσα τη δεύτερη φορά, ήτα με τα από τηλεφωνική επικοινωνία με το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου, η βασική μου ερώτηση ήταν αν η ταυτότητα βγαίνει αμέσως και μου απάντησε ναι (πράγμα που γνώριζα και εγώ από δικιά μου πρόσφατη εμπειρία) και αν χρειάζεται μάρτυρας και μου απάντησε αυτά που αναφέρω.
Λες από τις 9 το πρωί που έκανε την ερώτηση η κοπέλα, να πρόλαβε η φίλη της να βγάλει πιστοποιητικό και φωτογραφίες, να πήγε στο τμήμα και να έχει ήδη την ταυτότητά της;:roll:Ελπίζω η heraklion να άκουσε την προτροπή του taver και να ρώτησε στο Αστυνομικό Τμήμα στο Ηράκλειο, έτσι τώρα η φίλη της θα έχει την ταυτότητά της και θα ετοιμάζεται για το ταξιδάκι στην Πόλη!
Τώρα, για να καταλάβω, κόντρα κάνουμε; Εγώ να δεις πόσο βαρέθηκα !!!Ουφ, βαρέθηκα:roll: Τέλος πάντων, ο κάθε αστυνομικός (όπως αντίστοιχα πολλές φορές και κάθε υπάλληλος οπουδήποτε αλλού) μπορεί να λέει διάφορα, το ζήτημα είναι να ανατρέχει ο κάθε ενδιαφερόμενος στο επίσημο λινκ, έτσι ώστε να έχει πιο υπεύθυνη ενημέρωση. Και επίσης σε αυτό μπορεί να έχει πληροφορίες για τυχόν εξαιρέσεις αυτού που σε γενικές γραμμές ισχύει.
Εγώ, πάντως, της το εύχομαι !!!Λες από τις 9 το πρωί που έκανε την ερώτηση η κοπέλα, να πρόλαβε η φίλη της να βγάλει πιστοποιητικό και φωτογραφίες, να πήγε στο τμήμα και να έχει ήδη την ταυτότητά της;:roll: