• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Πρόβλημα με την παραλαβή email ειδοποίησης

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τέλεια σούπερ καταπληκτικά υπέροχα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση :)

Dafni

Member
το αναφερω εδώ για να μην ανοιξω καινουριο θεμα...
τις τελευταιες μερες δεν παραλαμβανω καποια απο τα προσωπικα μου μηνυματα και δεν στελνονται αυτα που στελνω...δεν ξερω τι προβλημα υπαρχει..μπορει καποιος να το τσεκαρει?

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
και εγώ δεν έχω ειδοποίηση στο μειλ μου για τα πμ.:roll:
Έχεις τσεκαρισμένη την επιλογή "Αποδοχή Email με ειδοποίηση για νέα προσωπικά μηνύματα" στο Πίνακας Ελέγχου χρήστη / Επεξεργασία επιλογών;

ANEL

Member
αν ρωτάς εμένα,όχι..απλά δεν έρχονται καθόλου.αλλά μόνο μερικές φορές!

Dafni

Member
και τα δικά μου pm καποιες φορες τα παιρνω καποιες οχι ...και αυτα που στελνω αλλες φορες τα παραλαμβανουν και καποιες οχι...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ένα λεπτό, γιατί απ'ότι φαίνεται μιλάτε για διαφορετικά πράγματα:

1. Στέλνετε προσωπικό μήνυμα στο σάιτ και ΔΕΝ φτάνει στο μέλος που το στέλνετε; και αντίστοιχα δεν λαμβάνετε προσωπικά μηνύματα;

2. Δεν έρχονται με EMAIL οι ειδοποιήσεις ότι πήρατε προσωπικό μήνυμα στο site?

Dafni

Member
εγώ μονο ανηκω στην κατηγορια 1...μονο που αυτο δε συμβαινει με ολα τα μηνυματα αλλα μονο με μερικα....το έχω τσεκαρει με ανθρωπους που μιλησαμε τηλεφωνικα ...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
εγώ μονο ανηκω στην κατηγορια 1...μονο που αυτο δε συμβαινει με ολα τα μηνυματα αλλα μονο με μερικα....το έχω τσεκαρει με ανθρωπους που μιλησαμε τηλεφωνικα ...
Περίεργο, δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ κάτι τέτοιο στο site, ούτε και υπάρχει κάποιος τεχνικός λόγος να συμβαίνει. Η μόνη περίπτωση να μη φτάσει το πμ είναι ο παραλήπτης να έχει γεμάτο το inbox του και να μη μπορεί να δεχτεί άλλα μηνύματα μέχρι να το αδειάσει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.484
Νεότερο μέλος
dvasilo_

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom