• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Πρόβλημα με την παραλαβή email ειδοποίησης

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Από τις 9/6 έχω σταματήσει να λαμβάνω email ειδοποίησης για θέματα, που έχω δραστηριοποιημένη την σχετική επιλογή καθώς και για τη λήψη πμ. Η αλλαγή αυτή έγινε χωρίς να μεσολαβήσει από μένα κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις του λογαριασμού μου.

Δοκίμασα τα εξής :
1. Τροποποίησα την επιλογή ειδοποίησης για πμ, καταργόντας την και στη συνέχεια αποθήκευσα. Μετά επανέφερα την επιλογή να ειδοποιούμαι με email και ξανααποθήκευσα. Την διαδικασία αυτή την έκανα μήπως είχε κάτι μπλοκάρει στην αποθήκευση των προσωπικών μου ρυθμίσεων. Δεν είδα καμμία διαφορά.
2. Άλλαξα email, μήπως για κάποιο ανεξήγητο λόγο είχε μπλοκάρει το email. Ούτε έτσι άλλαξε τίτοτα.

Υπάρχει καμία εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό; Μπορεί να διορθωθεί; Είναι κάτι που δεν κάνω καλά;

Δεδομένου ότι τα τελευταία email ειδοποίησης τα έλαβα στις 8/6, αναρωτιέμαι μήπως η δυσλειτουργία αυτή με κάποιο τρόπο συνδέεται με την διακοπή των server στην Γερμανία, που έγινε το βράδυ της 8 προς 9/6.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οκ θα το ελέγξουμε. Η διακοπή των servers είναι μάλλον απίθανο να προκάλεσε κάτι τέτοιο καθώς τεχνικά δεν άλλαξε το παραμικρό, απλά οι servers μεταφέρθηκαν σε άλλη πόλη της Γερμανίας, αλλά θα το τσεκάρω και αυτό για να είμαστε σίγουροι. :)

Τσέκαρες μήπως σου έρχονται αλλά πάνε στα spam?

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Όχι δεν πάνε στα Spam. Άλλωσε άλλαξα και email, είχα ένα στο yahoo και έβαλα ένα στην otenet.

Η απορία είναι : συμβαίνει μόνο σε μένα;

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Οκ θα το ελέγξουμε. Η διακοπή των servers είναι μάλλον απίθανο να προκάλεσε κάτι τέτοιο καθώς τεχνικά δεν άλλαξε το παραμικρό, απλά οι servers μεταφέρθηκαν σε άλλη πόλη της Γερμανίας, αλλά θα το τσεκάρω και αυτό για να είμαστε σίγουροι. :)

Τσέκαρες μήπως σου έρχονται αλλά πάνε στα spam?
Δεν έχω καμμία είδοποίηση για το πρόβλημα που αναφέρω παραπάνω, ούτε κάποια διαφοροποίηση, αφου το πρόβλημα διατηρείται.

Μίλησα και με την otenet και δεν βλέπουν κανένα πρόβλημα στο email, ούτε υπάρχουν antispam υπηρεσίες, που να έχουν αποκλείσει τα email του travelstories. Άλλωστε εάν κάτι τέτοιο γινόταν, θα φαινόταν στον μέσω web έλεγχο του email.

Έχει γίνει κάποιος έλεγχος από εσάς; Νομίζω ότι κατ'αρχήν απαιτείται να σταλεί ένα δοκιμαστικό πμ από εσάς σε μένα και να ελεγχθεί εάν απεστάλη από το site email ειδοποίησης.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Υπάρχει κάποιος άλλος που έχει παρόμοιο πρόβλημα;

Σου έστειλα δοκιμαστικό pm να δούμε.

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Υπάρχει κάποιος άλλος που έχει παρόμοιο πρόβλημα;

Σου έστειλα δοκιμαστικό pm να δούμε.
Το πμ ήρθε, email όχι. Σου έστειλα απαντητικό πμ.

Δεν γνωρίζω άλλους, που να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Πάντως εάν δεν έχει φύγει από το site email ειδοποίησης για το πμ, που μου στείλατε, τότε στατιστικά αποκλείεται να έχω μόνον εγώ το πρόβλημα.
Πάντως επαναλαμβάνω την υποψία μου να σχετίζεται με την διακοπή της 8-9/6, γιατί τότε έλαβα το τελευταίο email ειδοποίησης. Εάν το πρόβλημα είναι γενικότερο, μήπως αφορά νέους σχετικά χρήστες (νέες δηλαδή εγγραφές στην βάση δεδομένων);

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Λοιπόν υπάρχει μάλλον γενικότερο πρόβλημα που αφορά τα email του site, οπότε αναμένουμε αναγκαστικά μέχρι να βρω κάποιο τρόπο να το λύσω. :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Με τη μετακόμιση στο νέο server, νομίζω ότι έχει λυθεί και το πρόβλημα με τα mail ειδοποίησης για pm ή/και για θέματα που παρακολουθειτε. Αν κάποιος εξακολουθεί να έχει πρόβλημα παρότι έχει ενεργοποιημένες τις αντίστοιχες επιλογές στον πίνακα ελέγχου του, παρακαλώ ας το γράψει εδώ.

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Πράγματι πήρα ήδη τα πρώτα ειδοποιητικά email, οπότε το πρόβλημα φαίνεται ότι λύθηκε.
Def ευχαριστούμε πολύ για τις άοκνες προσπάθειες βελτίωσης του site και επίλυσης των προβλημάτων.
Μου έχουν παρουσιαστεί δύο άλλα περίεργα προβλήματα, που επειδή σχετίζονται με την αλλαγή των servers θα τα αναφέρω εκεί.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πράγματι πήρα ήδη τα πρώτα ειδοποιητικά email, οπότε το πρόβλημα φαίνεται ότι λύθηκε.
Def ευχαριστούμε πολύ για τις άοκνες προσπάθειες βελτίωσης του site και επίλυσης των προβλημάτων.
Τέλεια. Πολύ ευχάριστο αυτό, καθώς πρόκειται για μια πολύ σημαντική λειτουργία του site, άσχετα αν οι περισσότεροι ίσως δεν την χρησιμοποιούν. :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Λοιπόν έγινε μια αλλαγή στο email που αναλαμβάνει την αποστολή των ειδοποιήσεων, γιατί με το προηγούμενο υπήρξαν αναφορές ότι τα μέιλ πάνε στα spam τους.

Αν κάποιος με τη νέα αλλαγή έχει πρόβλημα τύπου δεν παίρνει τις ειδοποιήσεις του, ή πάνε στα spam του, ας το αναφέρει εδώ.

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
ΟΚ. Και για το παραπάνω μύνημα ειδοποιήθηκα κανονικά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.746
Μέλη
39.485
Νεότερο μέλος
Stavros_G

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom