panpan
Member
Αν το μεταφράζω καλά εδώ μιλάει για μετρητά."Υou could settle the accommodation on arrival by cash or credit card. Hopefully it suits your requirements."
Αν το μεταφράζω καλά εδώ μιλάει για μετρητά."Υou could settle the accommodation on arrival by cash or credit card. Hopefully it suits your requirements."
Ναι, το ξέρω. ΤΟ θέμα είναι πως απ'οτι μας απάντησαν όλα όσα επικοινωνήσαμε δέχονται μόνο με πιστωτική.Αν το μεταφράζω καλά εδώ μιλάει για μετρητά.
Εχει σχέση,μάλλον με τα capital control....δεν μπορεί να δικαιολογηθεί διαφορετικά.Συνέχεια χρεωστική χρησιμοποιούμε για εξωτερικό κ ταξίδια! Πρώτη φορά μας συμβαίνει αυτό να μην τη δέχονται!
Πολύ πιθανόν, αν και απ'ο τη τράπεζα μου είπαν πως δεν έχει να κάνει με αυτό, αλλά δε ξέρω πως αλλιώς να το δικαιολογήσω. Θα το ψάξω και ελπίζω να μάθω σύντομα τι συμβαίνει τελικά και να κλείσω επιτέλους με κάποιον τρόπο κ το δεύτερο ξενοδοχείο.Εχει σχέση,μάλλον με τα capital control....δεν μπορεί να δικαιολογηθεί διαφορετικά.
Τι ειπες τωρα?..δλδ μπορω να ψωνισω κ απο το ebay?..για να δω!αυτό που θέλω να μάθω είναι αν έχεις smartphone (iphone-samsung-lg) για να κατεβάσεις την εφαρμογή revolut
ρίξε μια ματιά εδώ
http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/
το έχω δοκιμασμένο και δεν εχω κανένα πρόβλημα, εγώ βάζω λεφτά με τραπεζικό έμβασμα άλλα δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις με κάρτα.