• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πρόβλημα με την ακύρωση εισητηρίων

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για την αφηρημάδα μου φημίζομαι ... και με τις μηχανές αναζήτησης όλο κάνω λάθη. Φοβάμαι όμως ότι το σημερινό είναι μη αναστρέψιμο.
Πήγα να κλείσω εισητήρια Θεσσαλονίκη - Αθήνα για την Κυριακή (μεθαυριο ) με επιστροφή την Τρίτη αλλά έκανα λάθος στην ημερομηνία.
Πήρα τηλέφωνο να μου αλλάξουν την ημερομηνία , μίλησα με μια κοπέλα και αφού μου είπε ότι η τιμή θα βγει 150 ? παρα πάνω ( δηλαδή θα παει 250 ? !!! ) , μου είπε ότι θα μου στείλει το λινκ για εκτύπωση στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση.
Είναι περασμένες 6 , έχει 2 ώρες μου μιλήσαμε αλλά mail δεν εχω λάβει ....
Πετάνε χαρταετό και θα το στείλουν πιο αργά
ή μήπως πετάνε χαρταετό και δε πραγματοποίησαν την αλλαγή.
Ουφ πια .... Και τώρα τί κάνουμε ;;; :roll:

adiaforos

Member
Πες καμιά λεπτομέρεια παραπάνω... με ποια εταιρεία πετάς; π.χ. η Aegean έχει online σύστημα διαχείρισης της κράτησης και μπορείς να κάνεις την αλλαγή μόνη σου και να δεις τι σε συμφέρει. Για Ολυμπιακή δεν γνωρίζω, αλλά είμαι σίγουρος ότι γνωρίζουν πολλοί άλλοι. Γενικά οι αλλαγές γίνονται πιο εύκολα αν έχεις κλείσει από τα sites των αεροπορικών, εγώ πάντα ψάχνω σε μηχανές αναζήτησης τις πτήσεις και τις τιμές, αλλά τελικά κλείνω από τις ίδιες τις αεροπορικές. Μέσω τρίτων είναι πιο δύσκολο να γίνει διαχείριση της κράτησης.

andreas38

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ
Πες καμιά λεπτομέρεια παραπάνω... με ποια εταιρεία πετάς; π.χ. η Aegean έχει online σύστημα διαχείρισης της κράτησης και μπορείς να κάνεις την αλλαγή μόνη σου και να δεις τι σε συμφέρει. Για Ολυμπιακή δεν γνωρίζω, αλλά είμαι σίγουρος ότι γνωρίζουν πολλοί άλλοι. Γενικά οι αλλαγές γίνονται πιο εύκολα αν έχεις κλείσει από τα sites των αεροπορικών, εγώ πάντα ψάχνω σε μηχανές αναζήτησης τις πτήσεις και τις τιμές, αλλά τελικά κλείνω από τις ίδιες τις αεροπορικές. Μέσω τρίτων είναι πιο δύσκολο να γίνει διαχείριση της κράτησης.
fenia εχει δίκιο δοκίμασε , δεν χάνεις τίποτα

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
amsterdam, για να σκασεις, μιλησα με την aegean και το κανονισα

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Θα σκασω αλλά δωσε λεπτομέρειες,τι και πως,κ.τ.λ.
ελα τώρα γύρισα, τι δε καταλαβαίνεις; πηρα στην aegean τηλεφωνο να κοιταξουν αν εχει προωθηθεί το αίτημα μου
.Aegean Airlines | Επικοινωνία
απο αυτο το λινκ βρήκα τα στοιχεία
αύριο θα έρθει το boarding pass στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση .
(μη ζητάς τόνους , μετά βίας βλέπω τα πλήκτρα:bleh: )

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
κανονικα και με το νόμο, υποτίθεται είναι πιο ακριβά λόγω τελευταίας στιγμής
anyway

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις