Despinadmk
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλασκα... <3
Γλυκουλακια ειμαι στην δυσαρεστη θεση να πω οτι μαλλον την πατησα σαν πρωταρα! Μια συμβουλη....αποφυγετε να κλεισετε εισητηρια μεσω travelgenio.com οσο δελεαστικη και αν ειναι η τιμη! Εκλεισα αεροπορικα χωρις πριν να ψαξω για κριτικες για το συγκεκριμενο site. Ενταξει λεω...skyscanner αξιοπιστο θα ειναι. Μαλλον πως δεν ειναι και τόσο αφου η καρτα μου την μερα που εκανα την κρατηση δεν εγινε δεκτη ενω ειχε το ποσο που χρειαζοταν και αμεσως ελαβα email οτι η κρατηση μου ακυρωθηκε. Παρ'ολα αυτα με χρεωσαν 130 ευρω ετσι...δεν ξερω τον λόγο. Οταν προσπαθησα να επικοινωνησω μαζι τους τηλεφωνικα ημουν μια ωρα σε αναμονη και τις δυο φορες. Την πρωτη φορα μου ειπαν οτι χρεωσαν τους φόρους. Μου πεταξαν ενα hold on the line please και μου το εκλεισαν στην αρχοντομουτσουνα μου Και την δευτερη οτι αυτη ειναι η πολιτικη του travelgenio. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι απο τη στιγμη που εκεινοι ακυρωσαν την κρατηση την ιδια μερα γιατι να μου χρεωσουν τους φορους... (μαλλον δεν ηξερε τι αλλο να πει το κοριτσακι...και σιγα μην ειναι μονο 130 ευρω οι φοροι) η τι ειδους πολιτικη ειναι αυτη...χρεωνω 130 ευρω ενα λογαριασμό ετσι επειδη μπορω! Κατοπιν εορτης ετσι επειδη κυνηγαω και λιγο το δραμα για να με πληγωσω πιο πολυ ειπα να ψαξω κριτικες στο διαδίκτυο...επιβεβαιωθηκα οτι δεν ειναι αξιοπιστοι...πολλα παραπονα και αρνητικες κριτικες, εκλαψα, το πηρα αποφαση οτι τους χαρισα 130 ευρω και τωρα σας συμβουλευω μακρυά απο το travelgenio!