mariath
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη η Νότια Αμερική
Εννοείται ότι πρώτα κλείνεις τα αεροπορικά εισητήρια. Είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις δωμάτια να μείνετε παρά πτήση που να βολεύει.
Οφθαλμοφανέστατα, αλλά αυτό δεν είναι και λόγος για να βγάζεις τα προσωπικά σου δεδομένα στο internet....εχω δυσορθογραφια αλλα για να σου λυθει η απορια εβγαλα XX.XXX μορια
αυτος ρωτησε εαν υπαρχει προβλημα σβηστε το!Οφθαλμοφανέστατα, αλλά αυτό δεν είναι και λόγος για να βγάζεις τα προσωπικά σου δεδομένα στο internet....
Ίσως να δοκίμαζες σε άλλο site ή στην ιστοσελίδα τους.αυτος ρωτησε εαν υπαρχει προβλημα σβηστε το!
τεσπα εχω ενα μικρο προβλημα εδω βρηκα αυτο που θελω για το παρισι αλλα δεν μπορω να κανω booking δεν αλαζει ο αριθμος των επισκεπτων . Δυστηχως για το λονδινο ακομα δεν βρισκω βσκ δεν βρισκω κανενα ιδιωτικο με δικο του μπανιο εχει να μου προτηνει κανεις τπτ??
Πρέπει να βρεις κάποιον πράκτορα με πολύ μεράκι για τη δουλειά του για να μπει στη διαδικασία να σου βρει hostel και αεροπορικά εισιτήρια με low cost.επειδη φως δεν βλεπω εαν παω σε ενα ταξιδιωτικο πρακτορα να μου κανονισει αυτος ποσο θα παει το μαλι?