Γαλλία Ηνωμένο Βασίλειο Πρωτο ταξιδη στην Ευρωπη

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Εννοείται ότι πρώτα κλείνεις τα αεροπορικά εισητήρια. Είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις δωμάτια να μείνετε παρά πτήση που να βολεύει.

manic

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-Bora
τα εισητηρια του tgv που τα βγαζω σε οποιοδηποτε σταθμο μετρο ή πρεπει να παω καπου συγκεκριμενα?

tetix

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινουπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
αν πας Παρίσι μη χάσεις με τίποτα την eurodisney και αν μπορείς να κλείσεις μια διανυκτέρευση σε ένα disney hotel! είναι φανταστικά και τα δύο πάρκα (λίγο τσιμπημένα στην τιμή αλλά θα ξετρελαθείτε)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
σε οποιονδηποτε σταθμο τρενου!εγω τα εβγαλα στο παρισι στον gare de lyon..
να σου πω να κοιταξετε και για την καρτα 18-25 που ισχυει για τα γαλλικα τρενα(δεν ξερω βεβαια αν σας συμφερει) για νεους ηλικιας 18-25 ετων!!την βγαζεις πληρωνοντας ενα παγιο ποσο και ισχυει για ενα χρονο!σου δινει εκπτωση σε ο,τι εισιτηριο βγαλεις, για γαλλικο τρενο, ειτε tgv , ειτε απλο..

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ριξε μια ματια και εδω!!!
ειναι καρτα για νεους, που παρεχει εκπτωσεις και μειωμενο εισιτηριο σε διαφορες χωρες!
πιστευω οτι σε συμφερει να την βγαλεις!

ISIC

*φυσικα συγχαρητηρια για τα μορια που εβγαλες!!ευχομαι να περασεις στην σχολη που θες!!!η φοιτητικη ζωη σε περιμενει!!!τυχερε(μια τεως φοιτητρια σε ζηλευει!)!!!!!!!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
και στην eyrodisney πες οτι εισαι 17....θα γλιτωσεις το μισο εισιτηριο σχεδον...το εκανα στα 24 μου και επιασε.....και ενω πιστευα οτι δε με ενδιαφερουν και πολυ αυτα, εφαγα μια ολοκληρη μερα εκει....και θα καθομουν και αλλο

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
εχω δυσορθογραφια αλλα για να σου λυθει η απορια εβγαλα XX.XXX μορια
Οφθαλμοφανέστατα, αλλά αυτό δεν είναι και λόγος για να βγάζεις τα προσωπικά σου δεδομένα στο internet....

manic

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-Bora
Οφθαλμοφανέστατα, αλλά αυτό δεν είναι και λόγος για να βγάζεις τα προσωπικά σου δεδομένα στο internet....
αυτος ρωτησε εαν υπαρχει προβλημα σβηστε το!
τεσπα εχω ενα μικρο προβλημα εδω βρηκα αυτο που θελω για το παρισι αλλα δεν μπορω να κανω booking δεν αλαζει ο αριθμος των επισκεπτων . Δυστηχως για το λονδινο ακομα δεν βρισκω:mad: βσκ δεν βρισκω κανενα ιδιωτικο με δικο του μπανιο εχει να μου προτηνει κανεις τπτ:D??

amsterdam

Member
αυτος ρωτησε εαν υπαρχει προβλημα σβηστε το!
τεσπα εχω ενα μικρο προβλημα εδω βρηκα αυτο που θελω για το παρισι αλλα δεν μπορω να κανω booking δεν αλαζει ο αριθμος των επισκεπτων . Δυστηχως για το λονδινο ακομα δεν βρισκω:mad: βσκ δεν βρισκω κανενα ιδιωτικο με δικο του μπανιο εχει να μου προτηνει κανεις τπτ:D??
Ίσως να δοκίμαζες σε άλλο site ή στην ιστοσελίδα τους.

liz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Γεια σου manic! Είχα μείνει στο Λονδίνο πριν 2 χρόνια στο Astor Quest Hostel. Είμασταν 5 άτομα και είχαμε κλείσει 6 dorm ensuite, απλά είχαμε κάθε βράδυ κι έναν ακόμη άσχετο μαζί μας, δεν ξέρω πόσοι είστε και αν θα σας ενοχλούσε κάτι τέτοιο. Είχαμε μείνει όλοι ευχαριστημένοι, το hostel βρίσκεται δίπλα στο Hyde Park και πολύ κοντά στο Notting Hill. Η τιμή για το δωμάτιο που ανέφερα είναι 19-21 λίρες, ανάλογα με τη μέρα, συμπεριλαμβάνεται πρωϊνό και δωρεάν σύνδεση στο ίντερνετ για 40'. Η επίσημη ιστοσελίδα είναι: Hostels | Astor Hostels | London Hostels | Victoria | Museum Hostel | Quest | Hyde Park | Kensington

manic

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-Bora
επειδη φως δεν βλεπω εαν παω σε ενα ταξιδιωτικο πρακτορα να μου κανονισει αυτος ποσο θα παει το μαλι?

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
επειδη φως δεν βλεπω εαν παω σε ενα ταξιδιωτικο πρακτορα να μου κανονισει αυτος ποσο θα παει το μαλι?
Πρέπει να βρεις κάποιον πράκτορα με πολύ μεράκι για τη δουλειά του για να μπει στη διαδικασία να σου βρει hostel και αεροπορικά εισιτήρια με low cost.

Για να σου έρθει φθηνά το ταξίδι πρέπει να το οργανώσεις μόνος σου και αυτό απαιτεί χρόνο, ψάξιμο και πολύ διάβασμα. Για το πρώτο μου ταξίδι στη Ρώμη διάβαζα και έψαχνα 3 μήνες πριν! Επικεντρώσου καλύτερα σε μια πόλη ή στο Παρίσι ή στο Λονδίνο. Θα είναι πιο εύκολο και φυσικά φθηνότερο.

Νομίζω ότι μόνο το Eurostar κάνει τη διαδρομή Παρίσι- Λονδίνο αλλά δεν το έχω ψάξει για να πω με σιγουριά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom