ναι.ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΑΞΙΖΕΙ??
ναι, ναι.
η ερώτηση αφορά συγκεκριμένη χρονική περίοδο. και φυσικά έχει κοσμο όπως όλες οι μεγάλες ευρωπαικές πρωτεύουσες. έχεις πάει μήπως πρωτοχρονιά στο Παρίσι, Λονδίνο, Βιέννη?Εγώ που πήγα με κούρασε ο υπερβολικός κόσμος παντού, που ούτως ή αλλως έχει πάντα η Ρώμη, αλλά τότε ήταν τραγικά!!!
Θα πρότεινα άλλη περίοδο
καμμία αντίρρηση. η αρχική ερώτηση ήταν γενική και γενικές είναι και οι απαντήσεις..γενικά λοιπόν, εγώ πιστεύω ότι αξίζει. χωρίς να συγκρίνω αν είναι καλύτερα αλλού ούτε και σε άλλη χρονική περίοδο αφού δεν τα ρωτά. όταν και αν τα ρωτήσει είμαστε ετοιμοι, οι ιταλόφιλοι σύσσωμοι (πλην tradittrice-fenia42) να απαντήσουμε κατάλληλα..Και φυσικά έχει κόσμο παντού αλλά η Ρώμη για πρωτοχρονιά δεν μου άρεσε σε σύγκριση με άλλες περιόδους και άλλες πρωτεύουσες!!!
καμμία αντίρρηση. η αρχική ερώτηση ήταν γενική και γενικές είναι και οι απαντήσεις..γενικά λοιπόν, εγώ πιστεύω ότι αξίζει. χωρίς να συγκρίνω αν είναι καλύτερα αλλού ούτε και σε άλλη χρονική περίοδο αφού δεν τα ρωτά. όταν και αν τα ρωτήσει είμαστε ετοιμοι, οι ιταλόφιλοι σύσσωμοι (πλην tradittrice-fenia42) να απαντήσουμε κατάλληλα..
Είναι δυνατόν να με λες tradittrice όταν βλέπεις ότι Πρωτοχρονιά θα είμαι στη Ρώμη;καμμία αντίρρηση. η αρχική ερώτηση ήταν γενική και γενικές είναι και οι απαντήσεις..γενικά λοιπόν, εγώ πιστεύω ότι αξίζει. χωρίς να συγκρίνω αν είναι καλύτερα αλλού ούτε και σε άλλη χρονική περίοδο αφού δεν τα ρωτά. όταν και αν τα ρωτήσει είμαστε ετοιμοι, οι ιταλόφιλοι σύσσωμοι (πλην tradittrice-fenia42) να απαντήσουμε κατάλληλα..
τότε γιατί λες ότι δεν αξίζει?Είναι δυνατόν να με λες tradittrice όταν βλέπεις ότι Πρωτοχρονιά θα είμαι στη Ρώμη;