Ευχαριστώ πολυ @silversurfer και για την μεταφορά και για τις παραγράφους ...
Και η ιστορία σου και οι φώτο μου άρεσαν.@Dina Z 500 φωτογραφίες και ούτε 4 like δεν πήραμε Είναι μέρη που έχουν γραφτεί εκατοντάδες ιστορίες και δεν ενδιαφέρει τόσο τον κόσμο για μια ακόμα ...
Και πολύ καλά έκανες,Σε ευχαριστώ πολύ @ποπινο εννοείται ότι και ένα άτομο να βοηθηθεί από μια ιστορία κέρδος είναι ......
και ένα άτομο που δεν έχει πάει σε αυτά τα μέρη να ταξιδέψει με τις φώτο είναι κέρδος ......
και ένα άτομο που έχει πάει να θυμηθεί το δικό του ταξίδι και να χαμογελάσει ή να δει πόσο άλλαξαν πάλι κέρδος είναι...
Εγώ απλά πειράζω την φίλη @Dina Z που επέμενε να γράψω κάτι αλλά θεωρούσα ότι τις έχουμε εξαντλήσει τις παραπάνω πόλεις...Για όλους τους παραπάνω λόγους αποφάσισα τελικά να αφιερώσω αρκετές ώρες για να γράψω κάτι...
500 φωτογραφίες και ούτε 6 like δεν πήραμε
Χα, χα, χα. Μα οι σπουδαίοι συγγραφείς γράφουν από δική τους ανάγκη αλλά και για τους φανατικούς αναγνώστες τους.Για όλους τους παραπάνω λόγους αποφάσισα τελικά να αφιερώσω αρκετές ώρες για να γράψω κάτι...
κι εμένα θα μου μείνει απωθημένο το Florian γιατί την πρώτη μέρα κάτσαμε σ΄ένα άλλο στην πλατεία Αγίου Μάρκου όπου με συνοδεία ζωντανής μουσικής μας τα πήρανε χοντρά κι έτσι το Φλοριάν πέταξε. Το είδαμε απέξω! Αλλά, θα μου πεις, στο καφέ Γκρέκο στη Ρώμη που πήγαμε και κάτσαμε και περιμέναμε, και περιμέναμε κι ακόμα περιμένουμε να έρθει το γκαρσόνι για παραγγελία, μας ήρθε πιο οικονομικά!!!Λέω θα με ρωτάει η @Dina Z πόσο είχαν και θα της απαντάω και δεν θα με πιστεύει
Γκρέκο μασκαρά που λέει και το τραγούδικι εμένα θα μου μείνει απωθημένο το Florian γιατί την πρώτη μέρα κάτσαμε σ΄ένα άλλο στην πλατεία Αγίου Μάρκου όπου με συνοδεία ζωντανής μουσικής μας τα πήρανε χοντρά κι έτσι το Φλοριάν πέταξε. Το είδαμε απέξω! Αλλά, θα μου πεις, στο καφέ Γκρέκο στη Ρώμη που πήγαμε και κάτσαμε και περιμέναμε, και περιμέναμε κι ακόμα περιμένουμε να έρθει το γκαρσόνι για παραγγελία, μας ήρθε πιο οικονομικά!!!
Χα!χα!Γκρέκο μασκαρά που λέει και το τραγούδι
Κι ομως το Φλοριαν εχει μεγαλη ελληνικη ιστοριαΓκρέκο μασκαρά που λέει και το τραγούδι