• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πρωτη απορια!

gioco22

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ίσως Πράγα!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Ιρλανδία
Γεια σας ειμαι ενα καινουργιο μελος στο φορουμ σας.Ειμαι 18 χρονων και για την ηλικια μου πιστευω εχω κανει αρκετα ταξιδια μεχρι τωρα. Λοιπον για να μπω στο θεμα θα θελα να ρωτησω σχετικα με την διαμορφωση του ταξιδιωτικου χαρτη καταχωρουμε και την Ελλαδα μεσα η οχι ; Επισης καταχωρουμε και χωρα στην οποια μειναμε λιγες μονο ωρες αλλα δεν διανυκτερευσαμε ;

Σας ευχαριστω πολυ!!! :)

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Λοιπον για να μπω στο θεμα θα θελα να ρωτησω σχετικα με την διαμορφωση του ταξιδιωτικου χαρτη καταχωρουμε και την Ελλαδα μεσα η οχι ; Επισης καταχωρουμε και χωρα στην οποια μειναμε λιγες μονο ωρες αλλα δεν διανυκτερευσαμε ; :)
Βεβαιως, καθως κι εκεινες που εχουμε πεταξει απο πανω τους η τις κερδισαμε σε αυτοκολλητα απο τα γαριδακια! :D
Καλως ορισες!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γεια σας ειμαι ενα καινουργιο μελος στο φορουμ σας.Ειμαι 18 χρονων και για την ηλικια μου πιστευω εχω κανει αρκετα ταξιδια μεχρι τωρα. Λοιπον για να μπω στο θεμα θα θελα να ρωτησω σχετικα με την διαμορφωση του ταξιδιωτικου χαρτη καταχωρουμε και την Ελλαδα μεσα η οχι ; Επισης καταχωρουμε και χωρα στην οποια μειναμε λιγες μονο ωρες αλλα δεν διανυκτερευσαμε ;

Σας ευχαριστω πολυ!!! :)
Ότι θες. Όποιες χώρες θεωρείς εσύ, με τα δικά σου κριτήρια, ότι έχεις ταξιδέψει. Σάμπως θα σε ελέγξει κανείς? Ο καθένας ότι θέλει δηλώνει (στο κάτω κάτω, έχουμε δει αρκετές φορές ψεύτικους χάρτες με 80+ χώρες...)

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Tώρα που μου το θύμισες κάτσε να βάλω και το stopover στην Ελβετία!!!Καλώς όρισες και απο μενα,ο taver ηταν σαφής,δεν υπάρχει αστυνομία του χαρτη εδω μεσα .. Άλλος μπόρει να συμπεριλαμβάνει ακόμα και χώρα που έκανε αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφος για 1 ώρα!!!!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Δηλαδή ένας ανεξήγητος έρωτας με το πορτοκαλί; Μια υφέρπουσα προσμονή για δώρο Hermes ίσως;
Γιατί κάποιος να θέλει να πορτοκαλίσει μια χώρα στην οποία έχει κάνει stopover? (thimio γενικά μιλάω)

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Και συγκεκριμένα να μιλάς δεν με ενοχλεί μιας και εγω χαριτολογώντας ειπα για το "stopover",εξάλλου πέρασε καιρός και θα το ειχα κάνει ηδη!! ;) Και επίσης ειμαι της άποψης πως για να πορτοκαλίσω τον χάρτη θα πρέπει να εχω κάνει ενα ταξίδι στην εν λόγω χώρα,και οχι στάση μερικών ωρών!Απλα εξήγησα στον gioco πως δεν υπάρχει κανονισμός για τον χάρτη του καθενός.

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Έκανες πολύ καλά, που μας ήρθες. Αυτό θα το καταλάβεις σιγά σιγά, όπως θα καταλάβεις, πως ο "χάρτης" σου, ότι χρώμα και να έχει....κανένας εδώ μέσα δεν νοιάζεται!!!!
Αντίθετα όλοι μας, εδώ μέσα, νοιαζόμαστε και πολύ μάλιστα, για αλληλοβοήθεια, αλληλεγγύη, ποιότητα, συναισθήματα, όνειρα κλπ.
Καμαρώνω, αλλά είμαστε η καλύτερη παρέα!!!!

gioco22

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ίσως Πράγα!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Ιρλανδία
Σας ευχαριστω ολους για το θερμο καλωσορισμα και αναγνωριζω οτι το φορουμ αυτο ειναι πραγματικα χρησιμο και θα βρω ευκολα βοηθεια απο ολους εσας και εγω φυσικα θα σας προσφερω την δικη μου σε κατι που γνωριζω. Το site τουτο το εμαθα απο την μητερα μου που ειναι και εκεινη μελος και δινει διαφορες συμβουλες! Απο εδω και στο εξης στον ταξιδιωτικο χαρτη θα βαζω τις χωρες στις οποιες εχω πατησει εδαφος;) !!!!!

Να ειστε ολοι καλα!!!

ThailanderC

Member
Καλώς όρισες...ωραίο θέμα...οπότε εφόσον έχω πάει Αυστραλία έχω περάσει πάνω από πάρα πολλές χώρες...οπότε θα βάλω αυτές τουλάχιστον που είδα όσο ήταν μέρα...χαχαχα

Alexandraaa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
Καλώς μας ήρθες και εύχομαι να κάνεις πορτοκαλί όλο τον Χάρτη..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom