taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
E, όχι με μετεωρίτη, αλλά με τα πολλά χρόνια κοινής ιστορίας με τη γειτονική Πολωνία....Γιατί ρε, άλλα γονίδια κυκλοφορούν εκεί? Έπεσαν εκεί με μετεωρίτη?
E, όχι με μετεωρίτη, αλλά με τα πολλά χρόνια κοινής ιστορίας με τη γειτονική Πολωνία....Γιατί ρε, άλλα γονίδια κυκλοφορούν εκεί? Έπεσαν εκεί με μετεωρίτη?
εμ άλλα τα ρωσικά γονίδια, άλλα τα πολωνικά..Γιατί ρε, άλλα γονίδια κυκλοφορούν εκεί?
Ναι, να λείπουμε κιόλας οι ενοχλητικοί σε ταξίδια... Νομίζω δεν είναι καλή ιδέα, πολύς κόσμος ταξιδεύει τις γιορτές.Αν είναι να γίνει, ας γίνει προς το τέλος του μήνα καλύτερα! Να έχουμε και γιορτινή ατμόσφαιρα στη πόλη (ή καμιά άδεια για εμάς που έχουμε ακόμα υπόλοιπο )
Σιγά βρε...οι Πολωνοί είναι Σλαβο-Γερμανοί....οπότε τα μισά τα έχουν από τη μαμά Ρωσία...εμ άλλα τα ρωσικά γονίδια, άλλα τα πολωνικά..
Και τα δυο μπύρες βρεεε (ειδικά το ένα το ξέρεις )Μπύρα, μπύρα, μπύρα, μπύρα
Απλά δήλωσα την προτίμησή μου για να μην παρεκτραπείτε και οδηγηθείτε σε τίποτα άσχετο (πχ. τσαγερί).Και τα δυο μπύρες βρεεε (ειδικά το ένα το ξέρεις )
Over my dead body !!Απλά δήλωσα την προτίμησή μου για να μην παρεκτραπείτε και οδηγηθείτε σε τίποτα άσχετο (πχ. τσαγερί).
Όχι άλλη μπύρα, τόσες μέρες στην ανατολική Ευρώπη μπορεί και να κατέρριψα τα ρεκόρ μπυροποσίας της dim kyrΜπύρα, μπύρα, μπύρα, μπύρα