Σοκολάτα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην Angelina Rue de Rivoli 226. Το απόλυτο must. Μπροστά στη θεϊκή σοκολάτα της οι άλλες είναι απλώς...σοκολάτεςΑναλογικά αν το δεις η μπύρα που πλήρωσε ο thimios(13 Ευρώ 1Λίτρο) μπροστά σε αυτήν είναι φθηνή.και μετά λέμε ότι είναι ακριβές οι Ελληνικές οι καφετέριες.Εδώ έχει κατάλογο
Menu Le Caf? de Flore
Πάντως διάβασα ότι φημίζεται και για την καλή του σοκολάτα.
διάολε! σε μπέρδεψα με κάποιο άλλο μέλος που ρώταγε για παρίσι και γιουροντίσνευ. μπαρδόν.happiness δεν έχω παιδιά
αυτό δεν το ξέρω γιατί εμείς είχαμε πάει "στοχευμένα" λόγω της λαϊκής (μου αρέσουν οι υπαίθριες αγορές και γυρίσαμε 2-3) και του μαγαζιού που το είχα βρει από πριν στο ίντερνετ και είχαμε ψηθεί απίστευτα να πάμε λόγω του χαρακτήρα του (το χαλαρό στυλ που λες και συ, όσοι δεν χωράνε έξω πάνω στον κάδο κτλ )Το μαγαζί βασικά από ότι είδα είναι σε μέρος που δεν το έχω υπολογίσει καθότι σχεδίαζα να ξεκινήσω από την όπερα της Βαστίλης την βόλτα.Ο χρόνος μου θα είναι λίγος σχετικά οπότε πρέπει να περιορίσω κάποια πράγματα.Δεν ξέρω αν θα περάσω από εκεί.Η περιοχή εκεί γύρω είναι πιάτσα με πολλά σχετικά μαγαζιά;Καλά είδα φωτογραφίες από το μαγαζί και οι άλλοι πίνουν κρασί πάνω στον κάδο των σκουπιδιών ότι να ναι.
Είναι περίεργο όντως. Απ ότι καταλαβαίνω το μέρος είναι στέκι ντόπιων για "χαλαρά" ή "μετά την δουλειά" κτλ. Για το 2ο σου απάντησε η ΕΡΣΗ, αλλά επειδή σε βλέπω εντελώς άσχετο με το γαλλικό, πιάσε ένα λεξικό κι άρχισε να δείχνειςΕπίσης και το ωράριο του μαγαζιού είναι λίγο παράξενο από ότι είδα.Στις 10 το βράδυ κλήνει αλλά φαντάζομαι θα συμβαίνει σε πολλά μαγαζιά στο Παρίσι αυτό το πράγμα.Η τιμή για το χύμα κρασί πολύ καλή μου φαίνεται αλλά πως θα ζητήσω 1 λίτρο ημίγλυκο που πίνω εγώ για παράδειγμα;:roll:
..και εγω γυρισα χθες απο παρισι και δυσκολια στη γλωσσα δεν βρηκα, στα μπαρ και στα ρεστοραντ ολοι μιλαγαν αγγλικα , (ετυχε??), και πραγματι ακομη και οι ταξιτζιδες εκαναν προσπαθιες μεγαλες για να συνεννοηθουμε..... σε μπαρ εγω τη μπυρα την πληρωσα 4 ευρω, τη καρμποναρα 13 και το κοτοπουλο με καρυ 14......Λες να πάρω λεξικό ε;Θα δω.Μπορεί να πάρω κανένα μικρό βιβλιαράκι με Ελληνογαλλικούς διαλόγους.