• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Προτείνετε μου σας παρακαλώ cafe και bars στο Παρίσι.

kabamarou

Member
Σε λίγες ημέρες επισκέπτομαι το Παρίσι(Θεού θέλοντος)!!!
Θα ήθελα να μου προτείνετε αν μπορείτε εσείς που έχετε πάει, κάποια μέρη όπου έχουν μαζεμένες πολλές καφετέριες(από ότι γνωρίζω βέβαια στα cafe σερβίρεται και φαγητό) η μπαράκια η clubs η κάποιο σχετικό μαγαζί που πήγατε και σας έκανε εντύπωση.Δεκτά και εστιατόρια οικονομικά και αξιοπρεπή( 25 ευρώ περίπου το άτομο)εκτός από το chartier που το γνωρίζω ήδη.

Αυτά που έχω υπόψιν μου από αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα είναι μια πιάτσα κοντά στην πλατεία place d'itale και συγκεκριμένα πιο πολύ στους δρόμους rue des cinq diamants και la butte aux cailles.Επίσης διάβασα ότι στο ΚΑΡΤΙΕ ΛΑΤΕΝ έχει αρκετά μαγαζιά όπως και στο TROCADERO και πως το κορυφαίο μέρος αυτή την περίοδο είναι το ΜΑΡΑΙ.Αυτό που δεν γνωρίζω βέβαια είναι σε ποιους δρόμους αυτών των περιοχών είναι αυτά τα μαγαζιά.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους θα αφιερώσουν χρόνο για να απαντήσουν

travel story

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ!!!!
καλημερα!
καταρχας καλα να περασεις στο Παρισι!
λοιπον.οι περιοχες που λες ειναι γεματες απο cafe,εστιατορια κτλ.βεβαια καποιες απο αυτες ειναι και ακρως τουριστικες.εχει και καλο φαγητο σε καποια μαγαζια,αναλογα και τις προσδοκιες σου βεβαια.αποφυγε για φαγητο για παραδειγμα την περιοχη γυρω απο το τροκαντερο.
Les Fr?res Blanc | Le Procope σου προτεινω αυτο το εστιατοριο,θα μεινεις ικανοποιημενος πιστευω.30 ευρω το ατομο υπολογιζε.βρισκεται στην περιοχη saint germain.
επισης και η περιοχη της οπερας προτεινεται για φαγητο,καφε κτλ.
αν σε ενδιαφερει η νυχτερινη ζωη ψαξε στην place d'italie.

kabamarou

Member
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες travel story.
Θα εκτιμούσα πολύ να γράφανε και άλλοι σχετικά μέρη που πήγανε και τους άρεσαν και συγκεκριμένα ονόματα δρόμων με πιάτσες γιατί δεν θα υπάρχει ο χρόνος να γυρίσω πολλούς δρόμους.

tupacgr13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Χωρίς να έχω πάει στο Παρίσι ποτέ σου προτείνω να μπαίνεις όπου βλέπεις χαχα.Έτσι μετά θα μας πεις και κανά ψαγμένο :D

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Χμμμ..Παρισι..Λοιπον αφηνω τους αλλους να σου πουν που θα ΠΑΣ,αλλα εγω θα σου πω που ΔΕΝ θα ΠΑΣ!!

caffe BASTILLE,πανω στη κεντρικη πλατεια της Βαστιλλης..Και μη ρωτησεις το γιατι,απλα ριξε μια ματια εδω..

http://www.travelstories.gr/social-...%E1-%EC%F0%F5%F1%E1-1-%EB%E9%F4%F1%EF%F5.html

Οκ για να γινω πιο σαφης ηταν αργα το βραδυ,1++,ωρα που βαρανε στο κεφαλι στο εν λογω μαγαζακι :)

Οποτε το νου σου!! :rolleyes:

kabamarou

Member
Εντάξει 26 ευρώ το λίτρο.Εγώ δεν πίνω πολύ θα πάρω μισό λίτρο οπότε 13 Ευρώ!Τζάμπα πράμα:)
Πάντως καλά που το ανέφερες για να μην κάτσω εκεί αλλά και για να έχω στον νου μου να κοιτάω τον κατάλογο πριν παραγγείλω:)

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Στις περιοχές που λες υπάρχουν πολλές επιλογές για κάθε γούστο και πορτοφόλι. Στο Cartier Latin βέβαια είναι λίγο πιο τσιμπημένα. Αξιόλογο είναι και το εστιατόριο που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του μουσείου Pompidou. Επίσης, στο Saint Germain θα βρεις και jazz clubs, αν σου αρέσει αυτό το είδος μουσικής.
Να σημειώσω ότι βρέθηκα στο Παρίσι πριν 3 χρόνια, αλλά δε νομίζω να έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές.
Καλή διασκέδαση!

kabamarou

Member
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Στο εστιατόριο στο Pompidou πόσα χρήματα χρειάζονται για ένα άτομο περίπου;
Το κακό πάντως είναι ότι δεν ξέρω σε ποιους δρόμους ακριβώς υπάρχουν πιάτσες σε αυτές τις περιοχές.
Πάντως μια που άνοιξα το θέμα να πω ότι βρήκα και αυτό εδώ το άρθρο που είναι σχετικό και έχει μέσα στην λίστα του εστιατόρια οικονομικά και καλά και αναφέρει και το Le deci που έχει αναφερθεί από άλλο μέλος μέσα στο forum.
Cheap Places to Eat in Paris – Parislogue’s 10 Favorite | WhyGo Paris

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Προτείνω Café de Flore στη γωνία της Boulevard Saint-Germain και Rue St. Benoit
(γνωστό και παλίο καφέ του Παρισιού)

kabamarou

Member
Ευχαριστώ.Έψαξα πληροφορίες για αυτό το μαγαζί.Η μπύρα των 330ml έχει 8.5 Ευρώ!!!Αναλογικά αν το δεις η μπύρα που πλήρωσε ο thimios(13 Ευρώ 1Λίτρο) μπροστά σε αυτήν είναι φθηνή.και μετά λέμε ότι είναι ακριβές οι Ελληνικές οι καφετέριες.:)Εδώ έχει κατάλογο
Menu Le Caf? de Flore
Πάντως διάβασα ότι φημίζεται και για την καλή του σοκολάτα.

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Στο εστιατόριο στο Pompidou πόσα χρήματα χρειάζονται για ένα άτομο περίπου;
Απ' ότι θυμάμαι οι τιμές ήταν λογικές, πιο οικονομικά από Αθήνα. Στα περισσότερα εστιατόρια υπάρχει τιμοκατάλογος έξω οπότε μπορείς να αποφασίζεις επί τούτου. Επίσης υπάρχει διαφορά και στο κρασί, πολύ καλή ποιότητα σε χαμηλή τιμή.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ευχαριστώ.Έψαξα πληροφορίες για αυτό το μαγαζί.Η μπύρα των 330ml έχει 8.5 Ευρώ!!!Αναλογικά αν το δεις η μπύρα που πλήρωσε ο thimios(13 Ευρώ 1Λίτρο) μπροστά σε αυτήν είναι φθηνή.και μετά λέμε ότι είναι ακριβές οι Ελληνικές οι καφετέριες..

Γενικά οι μπύρες (και τα υπόλοιπα αλκοολούχα ποτά) είναι ακριβές στο Παρίσι γιατί το αλκοόλ έχει πολύ υψηλή φορολογία. Εντάξει, δε μιλάμε για την τιμή που βρήκε ο thimios, αλλά έχε κατά νου ότι αν θες να πιεις, θα πληρώσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα