Το Μπεργκαμο δε νομιζω να θεωρειται μεσαιωνικη ποληΜπέργκαμο να πας οπωσδήποτε. Είναι μια υπέροχη μεσαιωνική πολη! Επίσης Βερόνα, Πάβια και Τορίνο.
Συμφωνώ σε όλα και απαντώ στο Νο8Traveller said:Επειδή τα νεύρα μου με όσα διαβάζω είναι σε οριακό σημείο... τα λέμε τα ξεκαθαρίζουμε και δεν επανερχόμαστε...
1. Δεν υπάρχει καμία πόλη Πάβια... η πόλη λέγεται Παβία και ναι αξίζει να πας μια μονοήμερη εκεί...
2. Λόγω εποχής η εκδρομή στο Κόμο μπορεί να εξελιχθεί σε Βατερλό... αν βρέχει μην το επιχειρήσεις καν...
3. Η Πάνω πόλη του Μπέργκαμο, όσο κι αν ξενίζει κάποιους, είναι μεσαιωνική και φυσικά αξίζει τα μάλα μια επίσκεψη... μην την χάσετε...
4. Για την τρίτη εκδρομή εγώ θα έβαζα τα λεφτά μου ή στην Βερόνα ή στο Τορίνο, με μια μικρή προτίμηση στην πρώτη... δεν είναι ιδιαίτερα μακριά και είναι υπέροχη...
5. Τα ρέστα που λέτε για Φλωρεντίες , Γένοβες , Σιένες είναι κωμικά... δεν μπορώ να διαβάζω ερασιτεχνισμούς...
6. Την στιγμή που μπορείς να πας στη Βερόνα δεν υπάρχει καμιά Μπολόνια σαν εναλλακτική...
7. Αυτό που έγραψες για την Γενεύη δεν είναι απλά κωμικό είναι απίστευτο... σε παρακαλώ σκέψου κάτι πριν το γράψεις...
8. Την Κρεμόνα άραγε την ξέρει κανείς?
7. Με πρόλαβες.7. Αυτό που έγραψες για την Γενεύη δεν είναι απλά κωμικό είναι απίστευτο... σε παρακαλώ σκέψου κάτι πριν το γράψεις...
Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από το 4 (το Τορίνο είναι μακράν πιο ενδιαφέρον από την επίσης ενδιαφέρουσα αλλά όχι τόσο χειμερινή Βερόνα), και το 6 (Καλή η Βερόνα, αλλά κόκκινη Μπολόνια δεν είναι... Μάλλον θα συμφωνήσω με όσους λένε πως η Μπολόνια είναι η δεύτερη ομορφότερη πόλη στην Ιταλία, μετά τη Βενετία).Επειδή τα νεύρα μου με όσα διαβάζω είναι σε οριακό σημείο... τα λέμε τα ξεκαθαρίζουμε και δεν επανερχόμαστε...
1. Δεν υπάρχει καμία πόλη Πάβια... η πόλη λέγεται Παβία και ναι αξίζει να πας μια μονοήμερη εκεί...
2. Λόγω εποχής η εκδρομή στο Κόμο μπορεί να εξελιχθεί σε Βατερλό... αν βρέχει μην το επιχειρήσεις καν...
3. Η Πάνω πόλη του Μπέργκαμο, όσο κι αν ξενίζει κάποιους, είναι μεσαιωνική και φυσικά αξίζει τα μάλα μια επίσκεψη... μην την χάσετε...
4. Για την τρίτη εκδρομή εγώ θα έβαζα τα λεφτά μου ή στην Βερόνα ή στο Τορίνο, με μια μικρή προτίμηση στην πρώτη... δεν είναι ιδιαίτερα μακριά και είναι υπέροχη...
5. Τα ρέστα που λέτε για Φλωρεντίες , Γένοβες , Σιένες είναι κωμικά... δεν μπορώ να διαβάζω ερασιτεχνισμούς...
6. Την στιγμή που μπορείς να πας στη Βερόνα δεν υπάρχει καμιά Μπολόνια σαν εναλλακτική...
7. Αυτό που έγραψες για την Γενεύη δεν είναι απλά κωμικό είναι απίστευτο... σε παρακαλώ σκέψου κάτι πριν το γράψεις...
ποιους? τους αλλους 2 στον κοσμο?το Μαικ απο το Μεμφις κ το Τζιμυ απο τη Ζιμπαμπουε?taver said:Μάλλον θα συμφωνήσω με όσους λένε πως η Μπολόνια είναι η δεύτερη ομορφότερη πόλη στην Ιταλία, μετά τη Βενετία).
Ευχαριστούμε για την άποψη σας κε Samion. Έχετε κι εσείς, όπως και οι υπόλοιποι δικαίωμα σε μια άποψη. Ακόμα κι όταν πρόκειται για πόλεις που δεν έχετε επισκεφθεί....Βερονα μακραν καλυτερη επιλογη απο Τορινο, Μπολονια. συμφωνω απολυτα με το σχολιο Traveller.ακολουθησε το κατα γραμμα και θα περασετε τελεια.