• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προτασεις για επισκέψεις πόλεων στην Ιταλία

marian90

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλησπέρα σας,
τον Ιανουαριο έχω προγραμματισει να πάω μια βδομαδα Μιλάνο.Σκεφτομουν να διαθέσω 3 μερες για το Μιλάνο και μετα να κανω 3 εκδρομουλες. Εχουμε σιγουρα την λιμνη κομο-μπεργαμο και ισως Πάβια. Οσοι ξέρετε θα ήθελα να μου προτεινεται αλλες κοντινες ή μακρινές εκδρομες. ΠΟια από τις παρακάτω πόλεις αξίζει να επισκεφθω σίγουρα; Τορίνο, Γένοβα, Πάντοβα, Βερόνα και Φλωρεντια αλλα ειναι μακρια...
Ευχαριστώ!!!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Καλησπέρα σας,
τον Ιανουαριο έχω προγραμματισει να πάω μια βδομαδα Μιλάνο.Σκεφτομουν να διαθέσω 3 μερες για το Μιλάνο και μετα να κανω 3 εκδρομουλες. Εχουμε σιγουρα την λιμνη κομο-μπεργαμο και ισως Πάβια. Οσοι ξέρετε θα ήθελα να μου προτεινεται αλλες κοντινες ή μακρινές εκδρομες. ΠΟια από τις παρακάτω πόλεις αξίζει να επισκεφθω σίγουρα; Τορίνο, Γένοβα, Πάντοβα, Βερόνα και Φλωρεντια αλλα ειναι μακρια...
Ευχαριστώ!!!
Βερόνα είναι πανέμορφη, Φλωρεντία φανταστική, Πάντοβα συμπαθητική αλλά δεν αξίζει σε σύγκριση με τις άλλες που λες. Βενετία είναι 3 ώρες περίπου μακριά και ...είναι η Βενετία :)

marian90

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Βενετια εχω παει πιο παλια εννοειται πως θα ξαναπηγαινα αλλα λεω να την αφησω μιας κ ειναι μακρια...σιγουρα παντως θα παμε Γένοβα...

stratis

Member
Βενετια εχω παει πιο παλια εννοειται πως θα ξαναπηγαινα αλλα λεω να την αφησω μιας κ ειναι μακρια...σιγουρα παντως θα παμε Γένοβα...
Δεν έχω παει ούτε Μιλάνο ούτε Γένοβα αλλα που κοίταζα τα τρένα είναι σχετικά κοντα(1.5 ωρα) και για την Γένοβα απο οτι εχω διαβάσει (μονο για την πολη της Γένοβας) ότι αξιζει να δείς το βλέπεις σε μια μερα(Boccadasse,Via Garibaldi,Galata Museo del Mare,Κτλ κτλ)
Επομένως πιστεύω αξίζει σαν ημερήσια διαδρομή..

Πάντως (από ότι έχω διαβάσει) υπάρχουν πολλές πολύ καλύτερες επιλογές εκεί τριγύρω στην Ιταλική Ριβιέρα..ας μας τα πει κανένας που τα γνωρίζει καλύτερα (κανένας ιταλόφιλος :clap: ).

karfitsa

Member
Καλησπέρα σας,
Ευχαριστώ!!!
Με το τρενο για Φλωρεντια η διαρκεια ειναι 1:40, Trenitalia - HomePage
νομιζω,οτι αξιζει και δεν ειναι τοσο μακρυα.

paefstra

Member
Με το τρενο για Φλωρεντια η διαρκεια ειναι 1:40, Trenitalia - HomePage
νομιζω,οτι αξιζει και δεν ειναι τοσο μακρυα.
Μόνο που είναι κρίμα να πας για ημερήσια. Αφού έχεις χρόνο, κλείσε καμιά διανυκτέρευση να δεις και κάτι...

osfialgia

Member
Αμα θες για ημερισια δε νομιζω να αξιζει Γενοβα,Τορινο, (και σιγουρα οχι φλωρεντια),
Μπορει να βλεπεις τα βασικα αξιοθεατα σε μια μερα, το ιδιο ομως ισχυει και για το Μιλανο.
Γενικα ολες οι πολεις που ανέφερες αξιζουν. Δε ξερω για λιμνες ..,λογω εποχης...

σαιτας

Member
Καλησπέρα σας,
Ευχαριστώ!!!
Δυστυχως για σενα δεν υπαρχει πολη της Ιταλιας που να μπορεις να την κανεις μονοημερη.:(

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Για μονοήμερη από Μιλάνο θα πρότεινα το Μπέργκαμο. Και αρκετά κοντά και βλέπεται άνετα η παλιά πόλη σε μια ημέρα και πανέμορφη είναι.

marian90

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!το Μπεργαμο το εχω στα σιγουρα...φλωρεντια νομιζω δεν αξιζει μονοημερη οποτε την αποκλειουμε...θα ξεκινησουμε πρωι ξ θα γυρισουμε βραδυ οποτε ολη μερα θα ειμαστε στους δρομους, σιγουρα καλυτερα θα ηταν να μεναμε 2 μερες π.χ σε μια πολη για να δεις περισσοτερα αλλα πιστευω κ σε μονοημερη αξιζει να παρεις μια γευση αλλωστε 1,5 ωρες δεν ειναι τπτ :D

voulina

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Εγώ όταν είχα πάει στο Μιλάνο για τέσσερις μέρες το συνδύασα με ημερήσια εκδρομή στη Βερόνα, που είναι πραγματικά μια πανέμορφη πόλη και κατά τη γνώμη μου αξίζει να την επισκεφτείς. Εναλλακτικά μπορείς να μοιράσεις τις μέρες που διαθέτεις σε Μιλάνο και Φλωρεντία όπως σου προτείνει και η karfitsa.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom