Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
Μεγαλες και μεγαλοι, Αθηναιες, Αθηναιοι, Αθηναιακια, Σαλονικοι και Σαλονικιες, Σαλονικακια, αγροτη, εργατη, φοιτητη, σας ρωτω γιατι μου την βαρεσε και θελω να παω Ροδο αρχες Ιουλιου. Ειναι η χρυση τομη αναμεσα σε Παλουκια και Πολυνησια, ακριβοτερα απο τα πρωτα και φτηνοτερα απο τη δευτερη.
Εχετε να μου προτεινετε κανενα καταλυμα καλο και οικονομικο? Κωλο δεν βαζουμε κατω, στο δωματιο θα μεινουμε ελαχιστα, ψαχνω κατι αξιοπρεπες καθαρο και οικονομικο. Η διαμονη λογω τακτικης εκτακτης εισφορας και λοιπων μνημονιακων συνδρομων θα περιοριστει σε τετραημερο (Γιωργο να σου σπασει η αλυσιδα του ποδηλατου βραδυ σε ανηφορα στο βουνο κατα προτιμηση με αρκουδες τριγυρω).
Πασα προταση δεκτη.
Εχετε να μου προτεινετε κανενα καταλυμα καλο και οικονομικο? Κωλο δεν βαζουμε κατω, στο δωματιο θα μεινουμε ελαχιστα, ψαχνω κατι αξιοπρεπες καθαρο και οικονομικο. Η διαμονη λογω τακτικης εκτακτης εισφορας και λοιπων μνημονιακων συνδρομων θα περιοριστει σε τετραημερο (Γιωργο να σου σπασει η αλυσιδα του ποδηλατου βραδυ σε ανηφορα στο βουνο κατα προτιμηση με αρκουδες τριγυρω).
Πασα προταση δεκτη.