σκεφομαι να κανω ενα ταξιδι εως 8 μερες τον οκτωβριο η αρχες νοεμβρη.προσανατολιζομαι μεταξυ αιγυπτου μαροκου κ τυνησιας.ειναι η πρωτη φορα που θα παω εξωτερικο κ θα προτιμησω μαλλον με καποιο πρακτορειο.που θα ηταν προτιμτεο να παω?
εχω μια απορια που θελω να μου λυσεις αλλα πραγματικα μην με παρεξηγησεις δεν κανω κριτικη...
ειναι η πρωτη φορα θα πας εξωτερικο και δεν υπαρχει ενα μερος που να λαχταρας να πας αλλα περιμενεις τη γνωμη αλλων?:roll:
k τα τρια μερη ειναι σ αυτα που συκγκαταλεγονται στις επιθυμιες μου κ επειδη σαν πρωτη φορα δεν θελω να εχω κακες εμπειριες γ αυτο ρωταω.κ ναι υπαρχουν μερη που λαχταραω αλλα δεν ειναι για τα οικονομικα μου να παω...εκει χρειαζονται παρα πολλα χρηματα....
Βρήκα κάτι πριν λίγες ημέρες που από πληροφορίες για Αίγυπτο έχει παρά πολλές.
Ήθελα να το βάλω εδώ σε κάποιο νήμα όμως μετά άλλαξα γνώμη. Όμως νομίζω καλύτερα είναι να το έχουμε εδώ στο φόρουμ.
Είναι από έναν που πήγε στην Αίγυπτο και όλα τα είδε μόνος του. Εάν βρεθεί κάποιος που θα πάει για πολλές ημέρες ας το διαβάσει. Είναι στα ρώσικα όμως τώρα όπως γίνετε η μετάφραση μπορούμε εύκολα να το διαβάσουμε.
Καιρό,
Ασουάν. Ελεφαντίνη .
Αμπού Σίμπελ
Ασουάν , Νήσος Φίλαι.
Κομ Όμπο
Έντφου
Λούξορ. Δεξιά όχθη
Λούξορ. Αριστερή όχθη
Δένδερα
Άβυδος
Χερσόνησος Σινά
Αλεξάνδρεια Αίγυπτος σε 25 ημέρες.
Η μετάφραση στο Google του Chrome είναι πολύ καλή.
Καλό διάβασμα.