• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προτάσεις για 2ημερο-3ημερο (από Θεσσαλονίκη)

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
μπιζελακι ,θα συμφωνησω με την ερση ,ειναι το ταξιδακι που εκανα πριν κανα 2μηνο.με την διαφορα οτι εγω εμεινα στον αγιο γερμανο και κινηθηκα με ημερησια στα υπολοιπα μερη.
αλλα εχω και αλλη προταση!ξερεις την αδυναμια μου στην ξανθη!θα προτεινα διαμονη στο νεμεσις στα κομνηνα,κ επιλεγεις εσυ αν θα κινηθεις προς ξανθη 'η προς καβαλα(χωρις επισκεψη στον λευτερη!)

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Καβάλα ήμουν προχθες, οπότε, απορρίπτεται για το τριήμερο αυτό! Πανέμορφη πάντως, την αγαπώ πολύ :p

Πήλιο είναι από τα ομορφότερα μέρη για μένα, οπότε, το έχω στα υπόψιν!

Όπως και Ζαγοροχώρια και Νυμφαίο! Πολύ καλές επιλογές! Βέβαια, δεν ξέρω ακόμα τι μπάτζερ θα διαθέτω αλλά οκ, κάτι θα γίνει ;)

tatis, στο Άγγιστρο έχω πάει και πηγαίνω πολλές φορές μιας και θεωρείται το "χωριό μου". Όχι, δεν είμαι από κει, απλά έχω πολλούς συγγενείς εκεί! Εννοείται λέει για χαμάμ και τέτοια, πάντα ευπρόσδεκτα! :haha:

Υ.Γ: Υπ όψιν, το theadάκιον αυτό δεν το άνοιξα μόνο γιο μένα ή για το προσεχές τριήμερο. Κυρίως για να δημιουργηθεί μία database από πιθανούς προορισμούς από τη Θεσσαλονίκη και γενικά για Βόρεια Ελλάδα, Ήπειρο και Θεσσαλία!

Καλά να περάσουμε, φυσικά, όσοι φύγουμε όπου και αν πάμε, και πάλι πίσω γεροί, εδώ!:D

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
με φαγητο στο κοντινο Σκληθρο οπως εγραψε κ η Ερση, στην ταβέρνα του Θωμα ειναι δεξια στο δρομο οπως πας για Καστοριά.
http://www.tavernathomas.gr/menu.html
Απο τα πιο ωραία εστιατόρια που εχω επισκεφτει(δις)
Και λιγο πριν το Σκληθρο ειναι το χωριο Αετος οπου ο Αρκτουρος εχει το Κέντρο Ενημέρωσης για την Καφέ αρκούδα...
http://www.arcturos.gr/gr/center/B.asp
Μην χάσετε να επισκεφτείτε το κοντινο καταφύγιο του Λύκου!
http://www.arcturos.gr/gr/center/D.asp

tatis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο επόμενος που θα πάω!!!
Να πω τώρα εγώ κάτι σοκαριστικό; Δν έχω πάει ποτέ Πήλιο. :( Κι όμως δν έτυχε. Ξέρω ότι το Πήλιο είναι πανέμορφο κ προσφέρεται κ για χειμώνα όπως κ για καλοκαίρι. Κ είναι κ μία μεγάλη έκταση. Όταν λέμε Πήλιο λοιπόν πια είναι τα ...highlights;

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
επισης μιας κ μιλαμε για Β.Ελλαδα καμια Κυριακη ξεφυλισε την Μακεδονια της Κυριακης...στο ενθετο ΤΑΞΙΔΙΑ εχει μαι στηλη προτασεις για εκδρομες κοντινες κυριως, κ για διαμονη σε ξενωνες κλπ

nana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
θα σας πρότεινα την πανέμορφη Καστορία!Ποδηλασία γύρω απο την λίμνη,ψάρεμα,βόλτες με το καραβάκι και καφέ με υπέροχη θέα!Πάνω απο εβδομήντα βυζαντινές εκκλησίες σε όλο τον νομό κι αρχοντικά σπίτια,μουσεία!Φτηνές τιμές όσων αφορά το φαγητό και την διαμονή!

trapper

Member
Αν κανείς αποφασίσει να πάει Ελλάδα..τότε η Καστοριά είναι το ιδανικό μέρος για ένα 2μερο. Η ιστορία είναι πλούσια, μπορεί κανείς να απασχοληθεί τουλάχιστον 2 πρωινά και 2 απογεύματα σε μουσεία κλπ. Φυσικά μια επίσκεψη στο εκκλησάκι που δεσπόζει στο λόφο, και καφέ εκεί είναι must. Η βόλτα στον περιφερειακό, είναι υπέροχη, αλλά να μην την κάνει κανείς βιαστικά.Το καραβάκι άρχισε η όχι ακόμη;

Καλά θα είναι να μπουν μερικά link στο post αυτό, για site σχετικά με την Καστοριά.

ΝομαρχιακΞ? Αυτοδιοίκηση ΞšΞ±ΟƒΟ„ΞΏΟΞΉΞ¬Ο‚ - ΞœΞΏΟ…ΟƒΞ΅Ξ―Ξ±
http://www.gokastoria.gr/

Vylker

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Τόκυο
Μιας που πλησιάζει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς (1η Μαίου πέφτει Παρασκευή), και αφού λογικά προσωπικά θα δραπετεύσω προς τα κάπου εκείνο το τριήμερο, άνοιξα το θεματάκι αυτό για να προτείνουμε 2ημερα και 3ημερα από Θεσσαλονίκη και γενικότερα για Β. Ελλάδα.

Εννοείται όχι μόνο για το επόμενο weekend, αλλά γενικότερα κοντινές αποδράσεις για όλο το χρόνο!

Προσωπικά, θα φύγω εκείνες τις μέρες απλά ... δεν έχω σκεφτεί πού να πάω κ.τ.λ.!

Καμία ιδέα κανείς; Με την κοπέλα μου θα είμαι, οπότε σκεφτείτε και προτείνετε αναλόγως :D
Μετέωρα!!!

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Καστορια
Γρεβενα-Βαλια Καλντα
Εδεσσα-Ποζαρ
Ξανθη-Κομοτηνη
Θασος
Δραμα-Δασος Ελατιας
Δασος Δαδιας-Εβρος
Σοφια-Φιλιππουπολη
Ωχριδα
Φλωρινα-Πρεσπες
Πηλιο-Βολος
Τρικαλα-Μετεωρα
Καρδιτσα-Λιμνη Πλαστηρα
Μετσοβο
Κατερινη-Ελατοχωρι
Ναουσα-Βεργινα
Ουρανουπολη-Αρναια

Οι προτασεις ειναι ατελειωτες, ορεξη και ωρα να εχεις και ολα γινονται! Αν ερθεις προς τα μερη μας, να κανονισουμε να πιουμε καφεδακι!
Παντως τα πιο ρομαντικα μερη πιστευω ειναι το Πηλιο και οι Πρεσπες (μιας και θα εισαι με το αμορε!)

positiva

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
Λίμνη Πλαστήρα ίσως?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα