• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προτάσεις για προορισμό για τα επόμενα Χριστούγεννα

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
ΕΡΣΗ, για πες, ρε συ... πόσο περίπου βγαίνει εκεί με διαμονή και γύρω-γύρω-όλοι;
Μπουρμα, λεω.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ελα πρωτα απο το Λονδινο να σε κερασω μερικα pints κι απο κει παιρνεις ο,τι βρεις φθηνοτερο...

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Γκανα, Γκαμπια, Κενυα...

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Γκανα, Γκαμπια, Κενυα...

καλά, με δουλεύεις κι εσύ; Το ταξίδι που ακυρώθηκε είναι Κένυα-Τανζανία κι εσύ μου λες για Γκάνα; Θέλω μερες γι'αυτά... :(
Απ'ό,τι βλέπω, οι πιο ρεαλιστικοί στόχοι είναι Βιρμανία, Βιετνάμ, Καμπότζη, Κούβα. Με την Κούβα να βγαίνει πολύ ακριβότερα από τα άλλα τρία.
Σκατά να φάει κι αυτή, γαμώτο...
Πού είναι κι αυτό το γουρούνι να μου δώσει καμια παρηγοριά...

varioAthens

Member
Για τα επόμενα Χριστούγεννα? Πλάκα κάνεις? Δεν μπορώ να μπώ στο mood για Χριστούγεννα όταν μυρίζει άνοιξη και καλοκαίρι...:bleh:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Μεσω Bangkok ειναι καλυτερα, αλλα θα εξαρτηθει απο το τι προσφορες θα βρεις. Η Ροζα ειχε βρει μεσω Σιγκαπουρης για Γιανγκον με Singapur στα 465 ευρω, μεσα στις γιορτες. Καθως καταλαβαινεις δεν ετιθετο θεμα να προτιμησει την Bangkok. Την Κουαλα Λουμπουρ δεν την εχω ερευνησει ως πιθανοτητα.
Και με 9-10 μερες βλεπεις πολλα πραγματα στην Βιρμανια.

450............:cool:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Σρι Λάνκα με ένα stopoverάκι για να δεις την Πέτρα στην Ιορδανία.

Στη Σρι Λάνκα ο καιρός είναι καλός, τα αεροπορικά (με το stopover που λέγαμε) είναι γύρω στα 600?, η χώρα είναι μικρή, συμπαγής και πάμφθηνη, με ΠΟΛΛΑ διαφορετικά πράγματα να δεις (αρχαία, φύση, σαφαράκι, παραλίες, βουδισμός) και γυρίζεται σε 9 μέρες (ε, τουλάχιστον τα βασικά). Και ως μπόνους χτυπάς και μια Πέτρα. Α, και είναι και κοντά σχετικά, όχι στου διαόλου τη μάνα.

Φτηνούτσικη είναι και η Ινδία, αλλά με 9 μέρες θα κάνεις μια ωραία επιλογή σε 3-4 highlights.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Δεν μου φτάνουν 9 μέρες για να δω κάποια πράγματα στη Βιρμανία; Ε, μην τρελαθούμε κιόλας. Προφανώς, δεν βαυκαλίζομαι ότι μπορώ σε μία εκδρομή να δω ολόκληρη μια χώρα!

:rolleyes:

Για τα επόμενα Χριστούγεννα? Πλάκα κάνεις? Δεν μπορώ να μπώ στο mood για Χριστούγεννα όταν μυρίζει άνοιξη και καλοκαίρι...:bleh:
Δεν μπορείς να μπεις, λέει;; Θα μπεις και παραμπείς, κυρία μου! Δεν σε ψήφισα τσάμπα, εντάξει;! Σε εμένα το χρωστάς το Κελάρι!:rolleyes:(σε θερμοπαρακαλώ;;;;;;;)

Σρι Λάνκα με ένα stopoverάκι για να δεις την Πέτρα στην Ιορδανία.

Στη Σρι Λάνκα ο καιρός είναι καλός, τα αεροπορικά (με το stopover που λέγαμε) είναι γύρω στα 600?, η χώρα είναι μικρή, συμπαγής και πάμφθηνη, με ΠΟΛΛΑ διαφορετικά πράγματα να δεις (αρχαία, φύση, σαφαράκι, παραλίες, βουδισμός) και γυρίζεται σε 9 μέρες (ε, τουλάχιστον τα βασικά). Και ως μπόνους χτυπάς και μια Πέτρα. Α, και είναι και κοντά σχετικά, όχι στου διαόλου τη μάνα.

Φτηνούτσικη είναι και η Ινδία, αλλά με 9 μέρες θα κάνεις μια ωραία επιλογή σε 3-4 highlights.
Το πρόβλημα είναι το εξής με αυτούς τους προορισμούς: η παρέα μου έχει έναν χάρτη σαν αυτό του traveladdict, αν με νιώθεις. Εννοείται ότι έχουν πάει και Ινδία και Σρι Λάνκα και το κακό είναι ότι δεν θέλουν και να ξαναπάνε...
Άρα, δυστυχώς, πρέπει να τα απορρίψω σαν ιδέες. Τα μοναδικά που δεν έχουν κάνει εδώ-γύρω είναι η σκοτεινή Αφρική-αλλά είπαμε ακυρώθηκε αυτό κι οι άλλες χώρες θέλουν κι αυτές μερες- και από Ασία: Μογγολία, Νεπάλ, Βιρμανία, Βιετνάμ, Καμπότζη, Ιράν, Ιράκ, Πακιστάν, Ουζμπεκιστάν.
Τα φθηνότερα είναι Βιρμανία, Βιετνάμ, Καμπότζη και ίσως και το Νεπάλ.
Εσύ τι λες;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα